Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека имам завршено пет мисии: Azura, Meridia, Nocturnal (Thieves Guild), Sheogorath и Vaermina. Интересни се наградите, со тоа што подобро е да не ја завршиш мисијата на Nocturnal затоа што треба да и` вратиш еден многу корисен предмет (Skeleton Key, lockpick што не се крши :)).
Според вашите кажуважа исти се наградите со таа разлика што во обливион умбрата се враќаше... а ако не смениле многу од претходниот дел на ЕС тогаш ќе мора да и го вратиш кога тогаш зашто имаше на крај една посебна мисија откако ќе ги завршиш сите која дава + 10 на сите атрибути од одредена група.

Добро, како се прави Shout? Стискам на Z и ништо...
Треба да избереш шаут прво од Magic менито со ентер се прави тоа, само ти требаат и души од змејовите. Блинкот е особено корисен кога сакаш да стигнеш брзо негде. :)

Може некој да ми каже какви типови на оружја постојат и за што служи enchantment?

Може некој да ми каже какви типови на оружја постојат и за што служи enchantment?

Постојат секакви типови на оружја, Едно рачен меч, дворачен меч, чекани, секири и што уште не..

туку Enchantment е мноогу корисна ствар,, прво ке ти требаат Germs (Soul germ или тип) после ти треба оружје (пример : Меч) и на крај артефакт кој поседува некаква енергија ,, пример Прстен за 20% Health или слично. Тие три ги комбинираш и воала .. од прилика вака можам да ти објаснам. Ако не ме свати отвори YouYube и барај. :)

Постојат секакви типови на оружја, Едно рачен меч, дворачен меч, чекани, секири и што уште не..

туку Enchantment е мноогу корисна ствар,, прво ке ти требаат Germs (Soul germ или тип) после ти треба оружје (пример : Меч) и на крај артефакт кој поседува некаква енергија ,, пример Прстен за 20% Health или слично. Тие три ги комбинираш и воала .. од прилика вака можам да ти објаснам. Ако не ме свати отвори YouYube и барај. :)
Мислев на некакви посебни како кај WoW и сличните MMORPG игри што има плави,розови,зелени и сл. работи со поголема моќ.И имам уште еден проблем.Кога одам до одредена локација надвор од град постојано играта ми закопува на околу 5-6 секунди на секој 1-2 минути и потоа си продолжува.Во битки воопшто не закопува се се одвива нормално (мисијата со змејот,мисијата во пештерата и сл.).До процесорот не е бидејќи не се оптоварува кога ќе закопа играта (така кажува звукот и диодите на куќиштето).Играм на medium така се намести самата игра незнам до што може да биде.Имам Intel DC E2200 2.2GHz,9600GT 512MB,2GB RAM

Мислев на некакви посебни како кај WoW и сличните MMORPG игри што има плави,розови,зелени и сл. работи со поголема моќ.И имам уште еден проблем.Кога одам до одредена локација надвор од град постојано играта ми закопува на околу 5-6 секунди на секој 1-2 минути и потоа си продолжува.Во битки воопшто не закопува се се одвива нормално (мисијата со змејот,мисијата во пештерата и сл.).До процесорот не е бидејќи не се оптоварува кога ќе закопа играта (така кажува звукот и диодите на куќиштето).Играм на medium така се намести самата игра незнам до што може да биде.Имам Intel DC E2200 2.2GHz,9600GT 512MB,2GB RAM
Истово и мене ми се дешаваше и на крај решив да не ја играм дур не земам нова машина. А пример у пештера едно друго си иде играта без проблем.

Autosave мислам ти е тоа, пиша некој дека сејвува на рандом моменти :D

Да не знае некој каде можат да се најдат магии за Master Conjuration?

И едно нубско прашање, продолжение на она од претходната страна :) Све убаво почнав да си копам руда, ама како да ја топам во шипки?

Да не знае некој каде можат да се најдат магии за Master Conjuration?

И едно нубско прашање, продолжение на она од претходната страна :) Све убаво почнав да си копам руда, ама како да ја топам во шипки?

Имаш smelting печки низ градовите. Печките се големи и конусни, знам дека имаше една вo Markarth.

Смерт, сите магии ги имаш само во колеџот во Винтерхолд.

Смерт, сите магии ги имаш само во колеџот во Винтерхолд.

Знам, веќе открив, требало да завршам квест кај тренерот за Conjuration, ми даде една магија и после другите за Master се отклучија за купување кај него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom