Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Браво Хрватска. 0-3...таман како за одмазда :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Од реваншот само Португалија и БИХ ќе биде неизвесна другите се знаат.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не го кривите Ибишевиќ, теренот беше стварно гомна, згреши Сафет што тргна толку дефанзивно, Салиховиќ играше многу назад како и Пјаниќ а и Мисимовиќ не знаеше кај тера.

Да играше Ведо од почеток мислим дека Босна ќе победеше, он од кога влезе се смени играта, а и Босна во квалификациите играше многу добро на гостински терен, свежо е уште што им се деси на Французите у Париз!!

Незнам и зашто сте толку сигурни у победа на Португалија, Босна поради суспензија немаше двајца стандардни од дефанзивната четворка, они ќе се вратат за реваншот, се надевам дека Сафет ќе почне со 4-4-2 , а и со онаа скапана одбрана на Португалија ќе биде интересен реваншот !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу скапана одбрана, Коентрао, Пепе и Бруно Алвеш, стварно скапана.Од Пепе дури и Џеко бегаше од дуел а другиве само кога го гледаа се тргаа, ми се чини дека немаат муда овие Босанциве за ЕП, никако да влезат сигурни во натпревар, ако дадат добро ако не пак добро.:confused:

Член од
12 ноември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
Поопасни се Босанциве на гости. Се ми мириса дека ќе дадат еден гол први и ќе го паркираат автобусот пред гол

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Многу скапана одбрана, Коентрао, Пепе и Бруно Алвеш, стварно скапана.Од Пепе дури и Џеко бегаше од дуел а другиве само кога го гледаа се тргаа, ми се чини дека немаат муда овие Босанциве за ЕП, никако да влезат сигурни во натпревар, ако дадат добро ако не пак добро.:confused:
Контрае е одлично крило, дефанзива не е толку добар, Пепе има натпревари кога игра како најдобар дефанзивец на свет ама има и такви кога Менде Степановски е подобар од него, за Бруно Алвеш не ми се прае муабет.

Босна притисна само 10 минути, само 10 минути Босна играше со 2 шпица, и за тие 10 минути им створи 3 100% шанси.

Португалија во квалификациите дома прими 4 гола од Кипар, 3 гола од Исланд. Прими од Данска во двата мечеви голови вкупно 5 или 4 незнам точно !

Да, скапана одбрана !

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дуелот со Франција? Тој доволно кажува колку имаа муда Босанциве сепак да не ги отпишеме предвреме се е отворено иако на тој "мазен терен" во Лисабон ќе пробаат да летаат Португалциве.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Еве како Здравко Мамиќ, првиот човек на Динамо Загреб и член во хрватскиот фудбалски сојуз ја прослави победата на Хрватска против Турција.. Иначе не отпатувал во Турција затоа што имал болки во грбот..

Член од
12 ноември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еве како Здравко Мамиќ, првиот човек на Динамо Загреб и член во хрватскиот фудбалски сојуз ја прослави победата на Хрватска против Турција.. Иначе не отпатувал во Турција затоа што имал болки во грбот..

Која фалинка е овој, тоа е нешто невидено.

Kajgana Shop

На врв Bottom