Metta World Peace
Culé
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 1.602
- Поени од реакции
- 890
Билиќ не смееше да се радува сиротиот,уште има трауми од минатото европско
Контрае е одлично крило, дефанзива не е толку добар, Пепе има натпревари кога игра како најдобар дефанзивец на свет ама има и такви кога Менде Степановски е подобар од него, за Бруно Алвеш не ми се прае муабет.Многу скапана одбрана, Коентрао, Пепе и Бруно Алвеш, стварно скапана.Од Пепе дури и Џеко бегаше од дуел а другиве само кога го гледаа се тргаа, ми се чини дека немаат муда овие Босанциве за ЕП, никако да влезат сигурни во натпревар, ако дадат добро ако не пак добро.
Дуелот со Франција? Тој доволно кажува колку имаа муда Босанциве сепак да не ги отпишеме предвреме се е отворено иако на тој "мазен терен" во Лисабон ќе пробаат да летаат Португалциве.Многу скапана одбрана, Коентрао, Пепе и Бруно Алвеш, стварно скапана.Од Пепе дури и Џеко бегаше од дуел а другиве само кога го гледаа се тргаа, ми се чини дека немаат муда овие Босанциве за ЕП, никако да влезат сигурни во натпревар, ако дадат добро ако не пак добро.
Ragazza, Ragazza, девојче, девојчеее, ragazza !!
Ццц кај ти текна бе другар,се превертев од смеење
Стварно е легендаМамиќ е идолот на помладите генерации
MAX. RESPECT!
Која фалинка е овој, тоа е нешто невидено.Еве како Здравко Мамиќ, првиот човек на Динамо Загреб и член во хрватскиот фудбалски сојуз ја прослави победата на Хрватска против Турција.. Иначе не отпатувал во Турција затоа што имал болки во грбот..