Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Dude , no fuckin way .. стомачни се прават у кујна и без справи , батали таа идеја , ако сакаш ќе ти дадам вежби без справи , кај шо ќе напраеш 6 pack ... лично не користам справи , едино вратило , за стомачни , се шо ми треба е еден душек и простор на земјата .
хехе ајде пиши по пп шо како... :)

Дечки ако може некој совет да ми дадете во врска со оваа справа.Сакам да си ја купам за смомачни е 4290 денари и сакам по дома да си вежбам зш сум слабичка и да вежбам постојано знам дека ќе си имам стомачни хехе,еве го линкот па видете вие и кажете ми...позз

http://www.topshop.com.mk/popup_ima...com/productimages/16715_abadvance_ad2_big.jpg

Ne treba da davas pari za stomacni,daj pari za ishrana prvo i ke vidis kako stomalot ke ti bide ramen.plus na youtube imas 8 min abs super. ezbi se ne vredi da davas pari za sprava koga sama le mozes da go pravis doma bezpari.

Дечки ако може некој совет да ми дадете во врска со оваа справа.Сакам да си ја купам за смомачни е 4290 денари и сакам по дома да си вежбам зш сум слабичка и да вежбам постојано знам дека ќе си имам стомачни хехе,еве го линкот па видете вие и кажете ми...позз

http://www.topshop.com.mk/popup_ima...com/productimages/16715_abadvance_ad2_big.jpg
Стомачни не се прават на справа туку со средена исхрана и кардио. Додека не го спуштиш масното ткиво под 15% неможат никогаш да ти се познаваат стомачните колку и да се "набилдани"

над тебе дечкото го постави истото прашање , погледни го линкот и прај си стомачни без справи ;)
4300 за справа треба да си loco за да дадеш ...

Господа, да не ве разберат погрешно кога објаснувате дека стомачни се прават во кујна :)
И стомачните се мускули како и сите останати. И нив морате да ги вежбате редовно и доволно интензивно, за да се обликуваат и зголемат до оној степен до кој посакувате. Во кујна само се постигнува еден дел од она што нам ни треба, маса или дефиниција. Тоа е главен предуслов. Но, колку и да се храните правилно, ако не тренирате како што треба, нема да имате голем процент на масно ткиво на себе, но нема ни да ги имате тие облини кои ги гледате по нет, во списанија и на ТВ.
Исхрана, Тренинг, Одмор и Суплеметација. Се по 100%, за вистински резултат.

Може да не се прават само во кујна ама ако не внимаваш на исхраната ако сакаш први 100 стомачни со 1000 пшовторувања во серија секој ден и пак нема да имаш стомачни 70 % е во исхраната кај стомачните.

Може да не се прават само во кујна ама ако не внимаваш на исхраната ако сакаш први 100 стомачни со 1000 пшовторувања во серија секој ден и пак нема да имаш стомачни 70 % е во исхраната кај стомачните.

На кого се обидуваш да му парираш со советов?
Верувам не на господинот над тебе.

Ме интересира во периоди кога се интензивира кардиото се земаат амино киселини со целосен профил или само BCAA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom