Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
како може цел свет да е против МОЏИ .. а само фановите на јуве да го бранат .. ! признајте си .. грешевте , местевте , сега ќе го плаќате тоа .. ( мислам моџи ќе го плаќа вие плативте со тоа шо игравте Сериа Б { иако требаше ХЕДИС А1 ЛИГА да ве стаат } ) .. !! :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
како може цел свет да е против МОЏИ .. а само фановите на јуве да го бранат .. ! признајте си .. грешевте , местевте , сега ќе го плаќате тоа .. ( мислам моџи ќе го плаќа вие плативте со тоа шо игравте Сериа Б { иако требаше ХЕДИС А1 ЛИГА да ве стаат } ) .. !! :)
Добро бе мајката, ај овие од Интер да ги разберам. Им остана гзот чист па да пуштат и сеир чат пат не е страшно, ама ти ли најде да збориш за Хедис А1 лига?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Добро бе мајката, ај овие од Интер да ги разберам. Им остана гзот чист па да пуштат и сеир чат пат не е страшно, ама ти ли најде да збориш за Хедис А1 лига?
Зошто шо е тука причината МИЛАН местат ?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Колку што се сеќавам и тие беа казнети а тоа сигурно не беше колку Јуве да не биде сам.
да да се сеќавам беа казнети 9 поени , но не беше само милан беа уште 4 екипи .. а сеа баш не се сеќаам дали таа година коа јуве отиде сериа б

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
да да се сеќавам беа казнети 9 поени , но не беше само милан беа уште 4 екипи .. а сеа баш не се сеќаам дали таа година коа јуве отиде сериа б
Значи твојот одговор е дека МИЛАН МЕСТЕЛЕ АМА МАЛЦЕ?:pos:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Има разлика ако ја неместиш утакмицата да изгубиш и има разлика ако ја наместиш утакмицата да тепаш .. !!

секој друг коментар е премногу

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ма да се распуштат судовите во Италија, неспособни корумпирани лажговци... :pos:
Јаки аргументи имате, јаки сте :)
Патем, што бидна со она: ќе видите вие на Платини? Имаше еден од членовите ваши беседи ни држеше како УЕФА ќе не исфрли од ЛШ... за среќа не памтам имиња и никови...

Бјанконеро има единствено валидно прашање од сите, да парафразирам: зошто ако челниците на Јуве, Лацио и Фиорентина се во затвор, истото не е случај и со Милан?

Ваљда затоа што нивниот е премиер по занимање :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Телма не си фаќал тоа време, така?
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:18 AM ---
Бјанконеро има единствено валидно прашање од сите, да парафразирам: зошто ако челниците на Јуве, Лацио и Фиорентина се во затвор, истото не е случај и со Милан?

Ваљда затоа што нивниот е премиер по занимање :pos:
Нц, тоа му е хоби. За занимање прашај ја онаа малана... :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ајде ајде навалија адвокатите :pos::pos::pos:, ќе одел затвор Моџи, колку што Џираудо беше во затвор толку и Моџи ќе биде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
^ За тоа си веројатно во право, молби/жалби, 70 и кусур години веќе има... ќе си отиде со природна смрт. Посебно ако Силвио му намести нешто испод 20 :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Озбилно Лотито ќе оди во затвор? :icon_mrgr:

:D
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:33 AM ---
Интер и пред 2006 беше голем клуб и се рачунаше како гигант и има освојувано и пред Калчополи..слободно можиш да ѕирниш на википедиа ако не ја знајс историјата на Интер...Ние не се правиме туку јас повеќе мислам дека вие се правите слепци ама ајде нека ви биди...не се жалиш??..ако не се жалеше немаше да ми реплицираш толку жестоко на мојот реален пост и да почниш да делиш правда..ама ајде јас не сум фактор што е вистина ...за корупција секаде има и тоа е факт..но факт е дека судот во Италија не е во таква мера корумпиран како кај нас бидејќи сепак таму е независен и го судеа БЕРСЛУСКОНИ премиерот и првиот човек на државата...замисли сега кај нас да го судат Груевски или Мијалков???..тоа знајш кога ќе биди???...се надевам дека ме сфати сега!
--- надополнето: Nov 8, 2011 9:09 PM ---

А чекај малце..кој му ја напрај штетата на Италјанскиот фудбал..јас??..ти???..бабами??...Морати??..Интер???..ако Интер е клубот што освојувал после Калчополи не значи дека тие ве наместија..ако Рома беше Шампион во сезоните 2007/2008 и 2009/2010 какво размислување ќе имавте тогаш??..Морати и Сенси го наместија Јувентус??..тебе барем те сметам за еден од поразумните фанови на Јувентус ама вакво размислување имаат само оние фигуративно кој ги спомна Тудор..(без навреда)..и да зошто мислите воопшто дека некој ве намести??...зарем толку ви е тешко да признаете дека судииите значително ви помагаа пред тие сезони??..вие навистина имавте страшен тим и пред 2006 но дотолку сте сигурни дека титулите ги добивавте чисто на теренот???..зарем другите екипи будали биле и преќутувале на таквите лакрдии што се случуваа??..ајс не велам дека и на Интер му немаат помагано(нормално е поголемата екипа да има повеќе кредибилитет кај судиите) но нешто смрдеше во Италјанскиот фудбал и тоа се гледаше..не знам што ви е дотолку тешко да признаете кога фактите се очигледни ама ајде!
Епа кој друг :icon_mrgr: само Морати испадна педер, две титули Рома требаше да земе, таква беше зделката :pos:
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:41 AM ---
Лотито уште сега си рачуна кога е наредното дерби, за да си земе слободен ден за викенд, да не ја гледа на тв утакмицата :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom