Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.270
- Поени од реакции
- 46.688
Заминувањето на Ибра од Интер го отвори патот за тој клуб да освои титула во ЛШ а од друга страна беше и пречка за Барса втора година по ред на триумфираат таму со неговите нула упатени удари кон голот на Цезар во двата меча, од друга страна во Интер дојде Ето кој беше па фалинката за Пеп во тие дуели со Интер.А чекај демек на вас не ви го спопика со се јајца што премуна во градскиот ривал????
Убаво е да јадеш бурек само за другите,погледни си и во твојот двор малце.
Не е исто, како и да ја вртиш, не ми беше сеедно што отиде во Милан тоа е точно но далеку е тоа од неговото преминување од Јуве во Интер, а потоа и во Милан.
Иначе за муабетот за Ибра, до некаде и во право е, односно бил, евидентно беше дека нешто во Интер не штима али за тоа беше виновен тренерот, затоа подоцна имаше идеални услови со Мурињо али и тоа не му беше доволно. Мене најмногу ме изритира кога кажа дека за Интер го дал неговото '' Се '' и време е да замине, епа сеа ако тоа Се било 1 гол у ЛШ во 8 меча од кои 6 беа со Панатинајкос, Вердер и Анартозис ( плус 2 со Јунајтед ) ондак апла кал самиот врз себе си фрли, што подоцна се испостави и ко точно, дека бил кочница за нападот на Интер во големите натпревари, односно, во ЛШ.