Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.688
А чекај демек на вас не ви го спопика со се јајца што премуна во градскиот ривал????
Убаво е да јадеш бурек само за другите,погледни си и во твојот двор малце.
Заминувањето на Ибра од Интер го отвори патот за тој клуб да освои титула во ЛШ а од друга страна беше и пречка за Барса втора година по ред на триумфираат таму со неговите нула упатени удари кон голот на Цезар во двата меча, од друга страна во Интер дојде Ето кој беше па фалинката за Пеп во тие дуели со Интер.

Не е исто, како и да ја вртиш, не ми беше сеедно што отиде во Милан тоа е точно но далеку е тоа од неговото преминување од Јуве во Интер, а потоа и во Милан.

Иначе за муабетот за Ибра, до некаде и во право е, односно бил, евидентно беше дека нешто во Интер не штима али за тоа беше виновен тренерот, затоа подоцна имаше идеални услови со Мурињо али и тоа не му беше доволно. Мене најмногу ме изритира кога кажа дека за Интер го дал неговото '' Се '' и време е да замине, епа сеа ако тоа Се било 1 гол у ЛШ во 8 меча од кои 6 беа со Панатинајкос, Вердер и Анартозис ( плус 2 со Јунајтед ) ондак апла кал самиот врз себе си фрли, што подоцна се испостави и ко точно, дека бил кочница за нападот на Интер во големите натпревари, односно, во ЛШ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
Сеа и ти претера,звучиш ко скршен фан на јуве,ја разбирам дека ве шитна(да беше помлад може и Милан ќе стигнеше да ги шитне вака тешко)али како најдобар играч и со оглед на тоа дека сам го носеше на грб интер до тие титули има и те како право да оди да се пожали ако нешто не му одговара.
Кланови во сите тимови има,кај нас Пато,Робињо,Силва(и Рони порано) не се делат на тренинг ко црева се,и тоа е нормално.

Башка мора да напумпа ги малку приказните за да добие на публицитет книжето. :)
Не бе ја си го кажав мојот став: кој го ебе и толку.
Мене ми е жал што се бламира вака од незнање, ко балканец треба да ја знае поговорката: нов бунар копај, во стариот не плукај. Или некоја слична на таа. И тоа што никој не го есапел надвор од теренот па се осеќа како 13-то прасе. Со толкаво его - толку.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зошто мислите дека баш во Интер причината беа играчите а не беше тој за ''лошата атмосфера'' во тимот....?
ако не ве мрзи погледнете во ова видео кога играчите сосе стурчниот штаб го слават скудетото а овај Ибра дреми како мисир некој..после кланови имало..море марш и к*рац!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Зошто мислите дека баш во Интер причината беа играчите а не беше тој за ''лошата атмосфера'' во тимот....?
ако не ве мрзи погледнете во ова видео кога играчите сосе стурчниот штаб го слават скудетото а овај Ибра дреми како мисир некој..после кланови имало..море марш и к*рац!
Кардашијан,тој сања како го крева трофејот од ЛШ,немој така...
Од толку сонување по трофејот,почна да им ги крева на Пике и Абате :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
Имало "I hate Ibra club" :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Имало "I hate Ibra club" :)
Треба да се направи еден дефинитивно. :)

Работата со клипот и со Нос е у стил, знаев ја дека ќе ја освоиме, шо има да се радуем бе, најбољи сум!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
зарем уште некој го сфаќа ибрахимовиќ сериозно ... почнувајќи од она навивам за интер од мал па сон ми беше да играм за барса и дојдов да освојам лш па до кукањето зашто не сум прва ѕвезда во тимот и моето омилено сериа A е бавна и нешто слично во стој стил за веќе следната година да игра во клуб од истата таа неквалитетна лига. уште и манчестер сити да освои ЛШ пред него или да ги елиминира милан (ги одби за да дојде во изграден тим со амбиција да освои ЛШ) неофицијалната титула глуперда на деценијата ќе стане официјална

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ch. 1: "Playing videogames was a disease to me. When I was at Inter, I would sit up until 4 or 5 a.m, sleep 2-3 hours and then go train."

Гејмер бил овој бе :cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сигурно на World of Warcraft се искинал од играње со Troll Warior...бидејќи на прв видик така наликува:D

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Без разлика Ибра што рекол за Интер иако не рекол нешто лошо не треба да се фрла дрва и камења за него, па ибра беше најзалужен што станавте две години по ред шампиони и тоа не треба да се заборава да не забоарвиме со продажбата на ибра земавте многу пари и го донесовте Ето, и да не заборавиме дека Ибра влезе повреден последната утакмица со парма да игра и ви ја извади утакмицата и сега да се фрла дрва и камења по Ибра мислам дека е срамота!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Сигурно на World of Warcraft се искинал од играње со Troll Warior...бидејќи на прв видик така наликува:D
"Gears of War" and "Call of Duty" were like poison to me. I needed them all the time. I needed them more and more. I couldn't stop & I started playing online with others; English, Italians, Swedes, all sorts of people.

Продолжува и понатаму да објаснува како бил многу добар и партали правел.... ама мислам дека ќе забегам ептен офтопик :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.688
Ch. 1: "Playing videogames was a disease to me. When I was at Inter, I would sit up until 4 or 5 a.m, sleep 2-3 hours and then go train."

Гејмер бил овој бе :cool:
1. Oва дур беше у Малме, на Сони игра и вика дека желба му била еден ден да игра во Интер во тандем со Роналдо

2. За да после дојде ова :pos:

На Роналдо реакцијата прајслес, Whaaat the, I don't even ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom