How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Meне само крајот ми се допадна за Барни и Робин, инаку другото е веќе видено. Седат во барот, Тед раскажува приказна, другите се уфрлаат и ајде пак да се вратиме на приказната на Тед.
Мене се ми е веќе некако видено, тие па тие финти се прават.
Тоа со Slutty Pumpkin го имавме видено и со многу други девојки, како он мисли едно нешто,а она уствари сосема друго.

P

PewDiePie

Гостин
Не па може и не беше најјаката епизода сезонава,а и вкупно во цела серија !

:vozbud:

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Еј стварно, поќе се смеев на ова епизода отколку на сите други од сезонава заедно. Мнооогу поќе.
И ќеф ми е за Барни и Робин :D

T

theTinule

Гостин
Тед Мозби им е омилен лик на хипстерите ! ((( :
Иначе серијава ја симнав пред околку месец и пол и сеа сум до 6та сезона, да ја доглеам шестава сеа и утре ќе си ги симнам тие 9 од седма. Сакав да ја глеам 9тава онлајн вќера, али мех, се замајав ( :

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Еј стварно, поќе се смеев на ова епизода отколку на сите други од сезонава заедно. Мнооогу поќе.
И ќеф ми е за Барни и Робин :D
Мислам не за џабе постои оцпија spoiler... така ли? :)

phazrew

Deepholm
Член од
3 септември 2011
Мислења
322
Поени од реакции
300
Kaде може да ја симнам сезонава или епизода по епизода ја гледате на итнернет може некој линк да ми даде?

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Ф

Фил Ајви

Гостин
сцените со мечката ми беа врв, уште фалеше одпозадина да излезе Чак Теста и да си умрам мирен

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Беше забавна епизодава.....I`ll give her that.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Што читам на имдб, приказнава ќе се префрлела на тоа како Робин им раскажува на нејзините деца како го запознала мажот. wtf?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Е аман, ако решиле да ја упропастат нека направат сега How I Met Your Father, барем дупло пари да земат. :cautious:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Е аман, ако решиле да ја упропастат нека направат сега How I Met Your Father, барем дупло пари да земат. :cautious:
Ама може тоа ќе биде мала дигресија, као за една епизода, па пак ќе се вратат на Тед. Што знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom