Внимавајте ве молам!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.696
Поени од реакции
11.908
Ептен стар дури со прашина виц, али држи вода. Незнам сеа поеќево шо викат “Ако е вистина кажи во кој супер маркет беше“... Дали тролаат или се толку ретардирани.. (y)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо :cenzura:
Сериозен си ? Стварно не сфати дека е заебанција? :tapp:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ги предупредувам мажите кои што се редовни муштерии во некој од големите супермаркети во Скопје да внимаваат. Еве за што се работи...
Минатиот месец бев жртва на вешта измама додека бев на шопинг. Едноставно, купувањето намирници ми се претвори во доста трауматично искуство. Немојте да бидете наивни и да мислите дека ова нема да ви се случи вам или на вашите пријатели.

Еве како функционира измамата:

Две згодни девојки ти се приближуваат до колата, додека ја товараш со кесите од супермаркетот. Двете почнуваат да ти ја бришат шофершајбната со крпа и прашак, додека нивните гради само што не испаднале од минијатурни маички. Не е возможно да не зјапаш.

Кога ќе им се заблагодариш и ќе им понудиш да им платиш, тие ќе те одбијат и наместо тоа ќе побараат од тебе да ги одвезеш до следниот супермаркет. Откако ќе се сложиш, двете седнуваат на задното седиште. По пат, почнуваат да се соблекуваат. Тогаш една од нив се прекачува напред на предното седиште и почнува да ползи по тебе, додека во исто време другата ти го краде новчаникот.

Мене ме ограбија во Јуни на 5-ти, 12-ти, 19-ти, два пати на 21-ви, 24-ти, 25-ти и 26-ти. Исто така во Јули на 1-ви, 4-ти, два пати на 8-ми, 10-ти, 11-ти, 12-ти, и во понеделникот 3 пати и многу, многу веројатно повторно следниов викенд.

Па Ве молам да го препратите ова до вашите пријатели за да не нае*ат и они како нае*ав јас.

П.С. И за крај една важна информација: Новчаниците во супермаркетите се 150 денари.
Одеме заедно наредниот викенд, ти ќе и гледаш во цицките, јас во газот.(y)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Треба акција во поголемиве маркети новчаник+кондоми=150 денари.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
хахахахаха е стварно имаме прости форумџии тука !!!!!!! прашуваат какое можно да те заебале толку пати ,лелелеле бе се топнав од смеа .....и после пуфки ке продаваат на форумов ој мајко мајко каде бе со ваква младина бе а? еден обичен пост неможат да го протумачат,а камоли нешто друго!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.923
сум читал некаде од другите форуми ,а бе стара финта е :):):):D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Брат а да ме викнеш и мене,сепак 2 девојки треба да делат еден новчаник,вака нека го земат и мојот

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
а ако сум со двосед,и парите ги чувам у џеб

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од