I
Iblis
Гостин
Princ кажи кај кој супермаркет се денес да не одам да купувам и има новчаници од 50 денари ако некој е заинтересиран.
Принц плати две курви пред да одиш во супермаркет следниот пат поевтино ќе ти се фати и нема да зјапаш у цицките послеМене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо
другите кажаа што мислат, поентата е сфатена
Глуп е изглеа, а?
Те молам, раскажи ни понатаму што мислиш околу ова.
Пред секој Tинекс ги има, но мора сам да одиш, ако видат двајца не се пуштаат во акција, и пицни се среди се, тури тоа гелот напрај фризот, стаи златен ланец од надвор да се гледа ако те видат како партал не се пуштаат во акција.Кажете бе каде нека ме ограбат и мене еднаш
Дај кажи кај кој супермаркети најчесто оперираатМене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
Ааа фала фала Одма одам сегаПред секој Tинекс ги има, но мора сам да одиш, ако видат двајца не се пуштаат во акција, и пицни се среди се, тури тоа гелот напрај фризот, стаи златен ланец од надвор да се гледа ако те видат како партал не се пуштаат во акција.