Внимавајте ве молам!

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Уф како сум се изнасмеал !

ПС : Одма си купувам едно 5 новчаници за секој случај!

Барем да си ги однел некаде да си ѓи из*бал ... ! :D барем ке ти се испатело .. !! иначе баш ме интересира КОЛКУ ПАРИ СЕ ВКУПНО ТИ УКРАДОА И ДАЛИ БЕА ИСТИТЕ ДЕВОЈКИ ? ? !! :D стварно воа е некако глупо .. 15 пати да паѓаш на една иста финта .. !! :D

сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо :cenzura:
Значи те украдиле 16 пати во рок од нешто повеќе од месец дена ? :eek:
Па дури и по 2-3 пати во ден.:sick:
машала, машала.
Незнам како си успеал да падниш на иста финта толку пати.
Барем да си ги однел некаде да си ѓи из*бал ... ! :D барем ке ти се испатело .. !! иначе баш ме интересира КОЛКУ ПАРИ СЕ ВКУПНО ТИ УКРАДОА И ДАЛИ БЕА ИСТИТЕ ДЕВОЈКИ ? ? !! :D стварно воа е некако глупо .. 15 пати да паѓаш на една иста финта .. !! :D

not-sure-if-retarded-or-just-trying-really-hard.jpg

Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.

Очигледно ти ја разбраа темава :icon_lol:
Дај со слики опиши ја.

Дефинитивно не ти се сите на број ако го сфати ова сериозно.

А што ако немам новчаник? :)
И така се препорачува да не се носи новчаник од дома, туку на излез од маркетот да си купиш еден. Цената е наведена во првиот пост. Прилично ефтини се а и вршат работа :))))

новчаниците се по 70 денари (барем во велес) шо значи само перењето се исплатело :vozbud:
да сум јас, во новчаникот ќе си ставам фотокопирани пари, баш онака црно бели, колку поголем сеирот да биде :tapp:

И мене ми се случи истото, но јас нив ги ограбив :icon_mrgr:
пс: Цурите носеа карирани кошули раскопчани

Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
Totally, никако не си го видел ова на интернет.. И ја го неам видено... :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom