...Што артилерија е, да ви е*ам? :) (видео)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Откако го ислушав едно 10 пати сеуште не сум убеден дека вика да ви ебам, туку да видеме.
И не, не сум вмровец и не сум испратен од штаб.
Aма Македонка слушнала да ви ебам, нема тука ова - она,трт-мрт :pipi:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Не се слуша јасно баш. Има смисла и да кажал ,,да видиме'' во контекс на муабетот. У секој случај ништо спектакуларно. xD

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Kaжав мене ми звучи,МЕНЕ, знаеш што значи тоа МЕНЕ? На човек поединец.. кажав ли ја НАРОДЕ ГРУЈО НЕ КАЖА ДА ВИ ЕБАМ,СЛУШАЈТЕ МЕ ТАКА Е !
Колку уживаш да извртуваш постови тоа е чудо, исто како што ми дрндаше дека во некој пост сум кажал нешто што не сум (знаеш за кој), и каде е го најде ли тој пост или и даље ќе ми тропаш
Нормално, ти тукушто леташе со невидлив авион, па ќе ти треба некое време за да се вратиш во форма...

А

Анноун

Гостин
комуњарското уво ' да ви еб*м' на радар фаќа , ајде утре протест , мора да дае оставка.

инаку интересно стварно , како што нема некој јасен говор , интересно звучи . сепак , кој слушал барем еднач од оние долгине гостувања кај латас анд компани забележал дека фразата "да видиме" е честа во зборувањето на Груевски.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
25 секунди говор и ме фати серка. Ораторството му е многу слаба страна, зборува како да му објаснува на 3-годишно дете, ок сфативме, тешка артилерија е да ти ебам, не мора 50 пати у 30 секунди да спомне ист збор.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
и јас слушнав што артилерија е да ви ебам

:pos:
гвујо има пичина вака да вели

K

Khabs Staadnau

Гостин
Кочијашкиот речник како ораторски стандард, кој би рекол дека залудно трошев време одејќи по натпревари.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Ја изброив шест пати артилерија (од кои четири пати комбинирано со тешка) за 25 секунди...вау!

И, да, рече "да ти ебам" ама на време подголтна и се спаси! :pos:
Кутриот наш магистар!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пишувате: Откако го преслушав 10 пати, пак не ми се слуша „да ви е*ам“.

Па не е тоа работата ебаго, сигурно дека од 10 пати слушање нема да звучи така. Работата е дека од прва се слуша како насловот на темава, сигурно тој не рекол „да ве е*ам“, туку битното е дека звучи така и е смешно, и заслужува малку ремет... :)

Само вие, „да му видам“ мајката (и левите и десните) ја исполитизиравте и оваа заебанција, како многу работи до сеа...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Преслушајте на канал 5.Таму се слуша појасно и вика да ви ебам.

S

Shellshock nam67

Гостин
Преслушајте на канал 5.Таму се слуша појасно и вика да ви ебам.
artilerijata h h hahahah h
bez razlika na se javna licnost e treba da vnimava na recnik
ne e silvio berluskoni da mu se gleda niz prsti
haubica.jpg

znaci vakva haubica ima makedonskata armija 105 mm Premiere dajte naredba ce puka bez problem :pos:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мене ми звучи како да вика „што артилерија да виеам“, ама смешно е сепак. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom