На чии коментари мислиш !?Нема шанси.
Лицето БЦ да го кажеше ова ќе преплавеа со коментари како е неписмен, како е наркоман и алкохоличар, како е невоспитан.
Ама чим нивниот пастир го кажа ова, сега ќе коментираат како бил кул, како бил закон, како на пример коментаров-
.
Општо зборев.На чии коментари мислиш !?
Ако е на интернет коментарите, јок. Да го кажеше ова БЦ никому ништо, Грујо е многу попоуларен за тролање, многу повеќе сеир се удира на него...
Ако мислиш на телевизииве, да...
Лицето БЦ „ебе“ туѓи жени, овој многу свесно им праќа порака на конкуренцијата што мисли за нив.Нема шанси.
Лицето БЦ да го кажеше ова ќе преплавеа со коментари како е неписмен, како е наркоман и алкохоличар, како е невоспитан.
Ама чим нивниот пастир го кажа ова, сега ќе коментираат како бил кул, како бил закон, како на пример коментаров-
Never underestimate the stupidity of patriots and nationalists.
Да ви ебам вика. И тоа многу свесно.а да не вика .. да видиме , а не да ви ибам.. ?
наградно прашање
го премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучиДа ви ебам вика. И тоа многу свесно.
Ништо страшно на секој му се дешава... ее колку пати на таткоми сум му рекол да те ебам.
Нејасно е пошто се смее во тој дел кога го вика тоа. Уште еден показател дека е намерно. Кога стигна до тој дел почна да се смешка, па потоа и новинарката до крај на интервјуто. Гледај го на Канал 5.го премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучи
Koлку само знаев дека ќе го пишеш ова на темава еј, да се кладев 100 евра ќе земев.а да не вика .. да видиме , а не да ви ибам.. ?
наградно прашање