...Што артилерија е, да ви е*ам? :) (видео)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
На која секунда точно,пошо неможам никако да го фанам

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
го премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучи
Не си ти крив, така те тераат од штаб. Да не ги признаваш грешките на лидерот туку со сите сили да го браниш по форуми/социјални мрежи и при тоа убедувајќи ја македонската јавност дека е глува и треба да оди на перење на уши.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Не си ти крив, така те тераат од штаб. Да не ги признаваш грешките на лидерот туку со сите сили да го браниш по форуми/социјални мрежи и при тоа убедувајќи ја македонската јавност дека е глува и треба да оди на перење на уши.
душо јадна,ме заболе мене што кажал он, ама мене не ми звучи баш дека кажа ибам,нејасно е .. и сјаши ми од мојег со тоа штаб,лидер и дека пишувам од штаб досадни сте веќе и ти и Леандра.. докажете го тоа ако сте толку убедени , а до тогаш fuck off

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
го премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучи
ххахахахахахах, да де нејасно звучи. Да видиме артилерија:drk:

уствари која е поентата намерно да слушнеш нешто погрешно?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
а никој не го примети делот кога кажува дека има невидливи авиони ?? :cautious:
Ова е посмешно бе, тоа има смисла донекаде, авиони невидливи за радари, stealth технологија постојат такви. Сега не се баш буквално невидливи, ама ако го имаме во предвид нашето ниво на развој, за нас ќе бидат уште долго невидливи. Во дел и по негова заслуга меѓу другото.:D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
душо јадна,ме заболе мене што кажал он, ама мене не ми звучи баш дека кажа ибам,нејасно е .. и сјаши ми од мојег со тоа штаб,лидер и дека пишувам од штаб досадни сте веќе и ти и Леандра.. докажете го тоа ако сте толку убедени , а до тогаш fuck off
Ако те заболело шо кажал он, нема да го браниш со сите сили.
Ах цитро душо не изебана, оди најди некое младо момиче за клецкање....те удрила сперма у глава. Стануваш се понервозен во постовите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ако те заболело шо кажал он, нема да го браниш со сите сили.
Ах цитро душо не изебана, оди најди некое младо момиче за клецкање....те удрила сперма у глава. Стануваш се понервозен во постовите.
Kaжав мене ми звучи,МЕНЕ, знаеш што значи тоа МЕНЕ? На човек поединец.. кажав ли ја НАРОДЕ ГРУЈО НЕ КАЖА ДА ВИ ЕБАМ,СЛУШАЈТЕ МЕ ТАКА Е !
Колку уживаш да извртуваш постови тоа е чудо, исто како што ми дрндаше дека во некој пост сум кажал нешто што не сум (знаеш за кој), и каде е го најде ли тој пост или и даље ќе ми тропаш

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.850
Поени од реакции
1.605
Не звучи воопштѕо повеќе звучи како видиме одколку на да ви ебам ама ај сеа и да кажал па луѓе сме што да правиме

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Груевски својата артилерија (тигри) ја испробува на тинејџери, па мисли сите располагаат со такви средства. Очигледно не му е јасно за каква артилерија станува збор...кутриот.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Откако го ислушав едно 10 пати сеуште не сум убеден дека вика да ви ебам, туку да видеме.
И не, не сум вмровец и не сум испратен од штаб.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.890
Поени од реакции
30.813
Слобода на говорот. Ако можете вие може и он...да ви ебам :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom