0.18-.0.19На која секунда точно,пошо неможам никако да го фанам
Не си ти крив, така те тераат од штаб. Да не ги признаваш грешките на лидерот туку со сите сили да го браниш по форуми/социјални мрежи и при тоа убедувајќи ја македонската јавност дека е глува и треба да оди на перење на уши.го премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучи
а никој не го примети делот кога кажува дека има невидливи авиони ??
душо јадна,ме заболе мене што кажал он, ама мене не ми звучи баш дека кажа ибам,нејасно е .. и сјаши ми од мојег со тоа штаб,лидер и дека пишувам од штаб досадни сте веќе и ти и Леандра.. докажете го тоа ако сте толку убедени , а до тогаш fuck offНе си ти крив, така те тераат од штаб. Да не ги признаваш грешките на лидерот туку со сите сили да го браниш по форуми/социјални мрежи и при тоа убедувајќи ја македонската јавност дека е глува и треба да оди на перење на уши.
ххахахахахахах, да де нејасно звучи. Да видиме артилеријаго премотав 3-4 пати и некако не сум убеден,нејасно звучи
Ова е посмешно бе, тоа има смисла донекаде, авиони невидливи за радари, stealth технологија постојат такви. Сега не се баш буквално невидливи, ама ако го имаме во предвид нашето ниво на развој, за нас ќе бидат уште долго невидливи. Во дел и по негова заслуга меѓу другото.а никој не го примети делот кога кажува дека има невидливи авиони ??
Ако те заболело шо кажал он, нема да го браниш со сите сили.душо јадна,ме заболе мене што кажал он, ама мене не ми звучи баш дека кажа ибам,нејасно е .. и сјаши ми од мојег со тоа штаб,лидер и дека пишувам од штаб досадни сте веќе и ти и Леандра.. докажете го тоа ако сте толку убедени , а до тогаш fuck off
Kaжав мене ми звучи,МЕНЕ, знаеш што значи тоа МЕНЕ? На човек поединец.. кажав ли ја НАРОДЕ ГРУЈО НЕ КАЖА ДА ВИ ЕБАМ,СЛУШАЈТЕ МЕ ТАКА Е !Ако те заболело шо кажал он, нема да го браниш со сите сили.
Ах цитро душо не изебана, оди најди некое младо момиче за клецкање....те удрила сперма у глава. Стануваш се понервозен во постовите.
Koлку само знаев дека ќе го пишеш ова на темава еј, да се кладев 100 евра ќе земев.
Кај смее да згреши пастирот.
Глуви сме сите, не чувме дека рече: Шо артилерија е ДА ВИ ЕБАМ.