Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ei otkoa te neam chitano ( :
Merak mi prai shto ne treba da palam laptop da te chitam ! Mnogy !
Jas dobra, fina, prijatna, izladena, mirna, spokojna i eden kup drugi raboti povrzani edni so drugi.
Sakam da ti pratam pesna. http://m.youtube.com/watch?v=Qsk8QQj5Nrc
Ne mi e na repeat celo vreme. Onaka ti ja prakjam, da bidam kewl.
Sega sfakjash zoshto se osekjam preubavo taka? ( :
Te ljubam draga, ushte <3 !

Драга пред 3 саати излеговме со другар ми да се прошетаме. И жолтине лисја испопаѓани...абе милина. Уште Елиза моја да беше до мене. Ко мало детенце бев. Газев по лисјата, си играв со нив, се качував по жардоњери и одев по нив...:) Петгодишно мало детенце:D Ама убаво ми беше.

Експресно ми ги собраа цигарите пред Маракана.
Ама ај не им давај кога Се што гледаш пред тебе е како boobies и asses ти викаат извини дечко, имаш цигара?
...

Passed down to you...

Ohh what a night...
Од самото влегување, преку цигарчето пред улаз до афтерот во Мама`с. Одлично помината вечер со прекрасно друштво. Специјална благодарност до реализаторите, до најопуштениот пар, до луѓето кои се дом`кнаа некако да ги видам, до Кифла за афтерчето, до Маца за дружбата. Ќејф ми беше шо запознав тројца нови членови, (едниот го знам од порано).

So says Saladin

P.S. (to my friend) Never give up never surrender cause if love dies, what else remains?

Значи ваква собиранка оддамна немало драга, поздрав до најрасположената екипа на Кајгана са са и донесете ми аналгин ми прска главата!

И јас го имам гледано В фор Вендета !
Па толкај ми ги напраја мадињата на фејсбук со петти ноември.
Толку више од Ви... сега пак назад кон wannabe funny Марјан...
Life goes on...

... а јас го поминувам учејќи. Oh joy.
Да не е празно... а и ме мрзи да идам до хит на денот.

Драга Кајгана,
Трет ден по ред како носот тече ко чешма. Ти ибам есента ти ибам.
И ти ибам банкоматот во Стоун Бриџ хотел што ми ја лапна картичката.
И се нервирам што сум сингл.
И дај да оздравам побрзо да почнам да средувам проблеми у животов мој маченички, за еден сончев ден да си ја пуштам Победник од Виклер Скај.

Јајчарице!
Мразам!
Се!
Луѓе најмногу!
Не заслужуваат живот!
Го мразам воздухот кој го делам со сите!
Го мразам просторот кој го делам со сите!
Ги мразам разговорите кои ги водам!
Ја мразам смеата која ја споделувам!
Слабаци,ме правите слабак!
Ве мразам!
Мразам се живо и диво и се надевам дека се живо и диво ќе пати!
Ај поздрав!

Хм.
Ајде да анализираме.

Мразам!
Се!
Луѓе најмногу!

Уште од самиот почеток, очигледно е дека субјектот Е мизантропски настроен но да заклучиме дали ова е симптом на тогашните 17-18 години.

Го мразам воздухот кој го делам со сите!
Го мразам просторот кој го делам со сите!

Овде веќе насетуваме дека можеби проблемот е сепак на локално ниво. Револтот во субјектот веројатно е поттикнат од, според горниот цитат, од кохабитацијата која очигледно му е наметната.

Ги мразам разговорите кои ги водам!
Ја мразам смеата која ја споделувам!
Слабаци,ме правите слабак!

Тука за прв пат се наѕира егоцентричната природа на субјектот. Очигледно е дека светот во кој битисува за него не претставува ништо значајно. Тој своето интелектуално ниво го перцепира како повисоко. За жал, само од ова, не сме во способност да го утврдиме неговиот ментален капацитет и потенцијал, но можеме едноставно да потенцираме на она "Ги мразам разговорите кои ви водам!".
Очигледно е дека начинот на живот кој му е наметнат воопшто не му прилега, според сево ова можеме слободно да претпоставиме дека субјектот смета дека неговиот начин на егзистирање се диференцира од оној дефиниран во општествените норми, па затоа и разговорите кои ги води очигледно се надвор од неговото поле на дебатирање.
Бидејќи се користи со терминот слабаци, можеме да претпоставиме дека субјектот своите познавања ги перцепира како покруцијални од оние кои ги поседува спротивната страна.

Мразам се живо и диво и се надевам дека се живо и диво ќе пати!

Крајот, очигледно е повторно еден излив на емоции, револт кој излегува на виделина.

Сума сумарум, овој лик после 2 години сеуште битисува. Егоцентричните испади, обидите за интернет вознемирување и слично можеме да ги земеме како показател кон фактот дека неговите ставови ескалирале.
Дали имаме комплекс на супериорност на масата?
Хм.

4:10 натака

Кајганче!
После такво играње вчера, не си ги осеќам нозете.
Одамна не сум поминала така убаво :)
Само глупото е, што после таква фина вечер, место да спијам до 1 попладне, ја станувам во 10 за да учам.Фак.
Колку не ми се учи, не ги ни осеќам деновиве како летаат а утре полагам.
Се надевам се што сакам и сум си замислила, ќе успеам да го завршам денес.Пошто иначе ќе биде, оф мори мајко.
Ај така.

Every night different people. Everyone with the same destiny, everyone with the same dream.
Ако сакаш да си улица, тогаш добредојде !

Драга...
Конечно успешна собиранка :vozbud:
Чим се бараа дополнително столчиња за форумџии покасно што дојдоа, тоа позитивно е :):) Преубава весела вечер, мило ми е што се видов со луѓето што ги немав од поодамна видено и мило ми е што запознав по некој нов форумџија :)
Па се гледаме набрзо повторно, се надевам :)

Драга...
Чим се бараа дополнително столчиња за форумџии покасно што дојдоа, тоа позитивно е :):) Преубава весела вечер, мило ми е што се видов со луѓето што ги немав од поодамна видено и мило ми е што запознав по некој нов форумџија :)

Ти како играш на латино танц,богами изненадуваш што на турбо фолк играше.
И јас супер си поминав.Одамна не сум се почустувал така супер,не играв и не мешав на таква музика но сепак се зезав со повеќето луѓе.Не ме пуштија во сектор,тие проклети вратари...,па отидов во МЦМ,но да знаев дека ќе идете во Мамас таму ќе бев со другар ми.

Драга...
Имаwo собиwанка? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom