Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Рече членот со црн аватар, ставен поради несигурност, за да може да збори за другите.
Јас пишам само колку за контраст. Знам дека мојот и се допаѓа на Сатори.
Колку за компарација, или дека е 1000та страна. Штоидае на мода.
wot ме психоанализираше на Драга Кајгана. :icon_lol:

Кајган4и4уленценценцееее

Ја слушам ајм секси ен’ ај ноу ит :D многу ми е јака, мајке ми, незнам зш4о. :Д
Иначе, денес ијам тест психологија. Е. Жими се, мило ми е шо сум во најслабиот клас во гимназијана чунки со мрзава шо ме имат фатено овие две години, и депресија ќе ме закачеше од миљон математики и формули по физика. Гад блес Општа Бе. :))))
Друго незнам шо да ти кажвам, ми се спиет. И чера првпат во живот јадев пржено јајце... морав, бев кај Тасено и мајка му се запна да вечераме... замисли, и виршли јадев. иу иу иуууууууу! уствари, не дек се грди, само отсекогаш ми изгледаја грдо и дома им кревав миљон паники и оправдвења ко ќе ме тераја да јадам такви језиви јадења. И еф, признавам, вкусни се, ама по свој кејф не би ги зготвила. Гад блес снегулки&корнфлекс со млеко/јогурт и една банана издробена внатре. њамииииииииии!
И ме нервирет wannabewearing Louis Vuitton типки сегде околу мене... барем да беше убав бренд, она симболчено ко лајнуфче им е грдо.
И ме нервирет разгалени дечиш4а, бесќичмењаци, професори шо не знает како да се справет со учениците и шо се карет со нив, ме нервирет љуѓе шо од нигде никаде на сред убав муабет ќе се ставет со рандом глуп коментар, грди се униформине нашколо и не вредет 2000 денари туку 200. маќи!

ај чао :)

Колку повеќе даваш, толку повеќе се обидуваат да ти земат. Зошто во животот се што е поврзано со давањето и примањето добрина е обратнопропорционално? Веројатно и тоа е некој закон на животот.

Значи одам на фризер да се шишам како човек,фризерката ме дочека со ждригање o_O.........после тоа следеа непријатни звуци на кркорење на црева или господ знае што од нејзиниот стомак итоа на увце дур ме шишаше :confused: си викам ти ебам животот. После стандардното тупење несврзани муабети колку да помине време,па почна да ме прашува за факултет како одело тоа со колоквиуми и испити па застана и чека одговор,си мислам жено иди бе у пичку матер да не ќе се запишуваш на факултет на 50 години,земи дошишај ме и да си бегам...аман.

После тоа уште поголема пиздарија ми се случи,си одам по тротоар натоварен со кеси,и сега еден човек што одеше наспроти мене почна да трча за да го стигне автобусот,ама како чопав да беше човеков,кривеше со една нога си викам дај ќе се поттргнам настрана да помине слободно греота е.....наеднаш ме мава во рамо од позади точак,излетува на улица типов со точакот директно пред автобусов,си викам готово отиде човеков,некако се созема човеков и пази кој памет место да остави точакот да се фрли на тротоар да се спаси овој сака да се качи сосе точак на тротоар пак,и се качи,среќа не падна од точакот да паднеше готово.......
цццццццццццццццц дојде до мене човеков ми вика извини дечко те мавнав му викам абе што извини ќе погинеше човече се вози ли толку брзо на тротоар итоа одма до автобуска :eek: вика ќути добро поминавме,добро добро му викам.

Си викам колку се ноедговорни луѓево еј,и по којзнае кој пат ми се потврди правилото зад кое стојам ако има сообраќајка меѓу точак/мотор и друго возило точакот/моторот се криви во 99% од случаите !!!! И сеа ќе се јави некој кењатор што се шуња со точак низ град ќе ме цитира и ќе ме убедува дека не е така,ТАКА Е пизда ви матер,немате ли нозе,кола,автобус !?!

Денов шитови од сабајле........

Ми иде да избришам стари мислења доволно за мојот пост да стигне на 1000та страна. Али ме мрзи. Исто како што ме мрзи да учам. Јас иначе топ сум периодов. Облаци.

Драга,
денес сум на работа во форца. Надежно нема да бидам на џибони зашо ќе заглавам до 100 а утре полагам.
Ако ме прашуваш што правам со животов, да знаеш дека појма неам. Али ми е галје. Ич не се замарам а и до нова година не планирам да се замарам за ништо.
Вчера полагав 3 колоквиуми, like a student! Не знам зашо сите колоквиуми не ни ги ставија во ист ден, да не идеме секој ден да полагаме. А и пауза од 5 саати имавме бе. Замисли ни дадоа и време да повториме, еј. Луксуз. Стфарно се фини значи.
И послем на обука за психотерапефт уше 3 саати like a psychotherapist wannabe, fuck yeah.
15 саати надвор од дома. Убаво вика мајка ми дека се понашам ко домата да ми е хотел. Јадам, спијам и користам нет. хехе
И да, први костени се печат на печка. Зима е и офицјално. omnomnom
Хит на неделата, а богами и на месецов. До даска на слушалки и си потпевнувам.
Ај чао.

Органски не можам да поднесам хејтеризам и цинизам. Алергична сум. Скрос. Не можам. Негативна енергија имам толку многу насобрано што мислам дека атомска бомба може да се состави од мене. Морам некоја физичка активност да преземам под итно.

Ми се шета у парк... Многу. Да го осетам крцкањето на жолтите ливчиња под моите нозе...

3 години на Кајгана форумот... староседелец станав Кајги.:(

Нишо ее, седам, праам проект сонологија. Се учам. Три 5ки денес. Се раскенкав на форми, се сожали, утре ќе праам. Pholclore исто да праам проект треа. Шомие со школово не знам? Зашо те замарам за школо? Зашо те замарам уопште? Олади Тина.
Иначе, Дијана е срце над срцињата со ѕвездички од лево и десно и горе и доле ! Не знаеш колку ја сакам ! Си напраивме муабет денес ^^
И вика дека коа била средно била ко мене. Копи-шпејст. Интересно е, во секој случај.
Неам кеш, а ми се иде на нешо. Да избацам негативна енергија у играње и пот.
Ај идам да праам сонологија тоа музичето, да не се зае..зезам.
mwamwa *:

Драга,
Честито 1000че и да ти се множат ;).
Ебате ффм а! Место во сабота нормално да се игра утакмица они ја преместуваат за утре (n).
И еј утре очекувам прва 5ка да ја добијам на тест, од кога сум средно :D .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom