Значи одам на фризер да се шишам како човек,фризерката ме дочека со ждригање

.........после тоа следеа непријатни звуци на кркорење на црева или господ знае што од нејзиниот стомак итоа на увце дур ме шишаше

си викам ти ебам животот. После стандардното тупење несврзани муабети колку да помине време,па почна да ме прашува за факултет како одело тоа со колоквиуми и испити па застана и чека одговор,си мислам жено иди бе у пичку матер да не ќе се запишуваш на факултет на 50 години,земи дошишај ме и да си бегам...аман.
После тоа уште поголема пиздарија ми се случи,си одам по тротоар натоварен со кеси,и сега еден човек што одеше наспроти мене почна да трча за да го стигне автобусот,ама како чопав да беше човеков,кривеше со една нога си викам дај ќе се поттргнам настрана да помине слободно греота е.....наеднаш ме мава во рамо од позади точак,излетува на улица типов со точакот директно пред автобусов,си викам готово отиде човеков,некако се созема човеков и пази кој памет место да остави точакот да се фрли на тротоар да се спаси овој сака да се качи сосе точак на тротоар пак,и се качи,среќа не падна од точакот да паднеше готово.......
цццццццццццццццц дојде до мене човеков ми вика извини дечко те мавнав му викам абе што извини ќе погинеше човече се вози ли толку брзо на тротоар итоа одма до автобуска

вика ќути добро поминавме,добро добро му викам.
Си викам колку се ноедговорни луѓево еј,и по којзнае кој пат ми се потврди правилото зад кое стојам ако има сообраќајка меѓу точак/мотор и друго возило точакот/моторот се криви во 99% од случаите !!!! И сеа ќе се јави некој кењатор што се шуња со точак низ град ќе ме цитира и ќе ме убедува дека не е така,ТАКА Е пизда ви матер,немате ли нозе,кола,автобус !?!
Денов шитови од сабајле........