Хорор, бугарски бизнис во Македонија!Cabletel-ов И Е ОД Blizoo...Провери им го сајтот на blizoo.bg (или напиши cabletel.bg исто ти се фаќа).
Колку сме само зависни од бугариве не сме свесни![]()
Бугарски? Колку што читам по интернетов Blizoo е добиен со купување и спојување на CableTel и Eurocom операторите во Бугарија и CableTel операторот во Македонија (линк), од страна на EQT V - северноевропски фонд (линк), односно со капитал од Данска, Финска, Норвешка, Шведска, Германија...Хорор, бугарскибизнис во Македонија!![]()
Колку си само вицкастне, само ти си. лажат од контакт центарот.
смееш, чим не знаеш шо значи глобален проблем.Колку си само вицкаст, не смеам да прашам како е нетот кај другите корисници дали има проблем само во мојот влез, моето маало, мојот град или во целата држава?
Исто. Лан зона...Откога го видов мислењево ми падна камен од срцеДенес за 20 минути сурфање ми побара да се се логирам преку 15 пати, при нормално сурфање низ нетов
Се јавив и во контакт центарот ми рекоа дека тоа е глобален проблем и имале проблеми со губење на пакети .
Има ли некој од тука што е на лан мрежа и има сличен проблем денеска?
Да те потврдам дека си у право
И јас имам сличен проблем како твојот,само што кај мене е веќе 2 недели така,на секој 40-50 мин морам да го рестартирам модемот,зашто цело време паѓа интернет,тоа си покажува дека има интернет а уствари нема,не отвара ни една страна,и затоа морам да го рестартирам модемот..и денеска татко ми кога ги прашал што е проблемот,му кажале дека било поради брзината на интернетот нешто демек,бидејќи интернетот бил многу брз,и затоа цело време правело така,и му рекле ако сум сакал да ми ја намалеле брзината и ќе се средело тоа..Го зеза на некој друг интернетот вечерва?Кога отвара страни кога не некако се со прекини е?
Да имаат мали проблеми деновиве, али ќе се среди. не е ништо страшно.Го зеза на некој друг интернетот вечерва?Кога отвара страни кога не некако се со прекини е?
Да... Денес видов и Близу брендиран Матиз во Штип... Кејблтел станува Близу! Се надевам дека ова ќе донесе уште поатрактивни понуди, посебно во телевизијата...