A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Поединечен корисник никогаш нема да има 150мбпс.Тоа е само перформанс на локална линија пример на 1 спрат(1 кукичка разводник) за становите на тој спрат.
Нема врска тоа.Види дека пакетите се така само за еден корисник а не за цел спрат како што викаш ти.Што ако сум во куќа за цела улица ќе биде 150mbps.

па и јас а и рајко а и петко ќе се префрлат одма ама проблемот е шо ги нема во цела МКД :(
Па добро кај мене има па да ми заврши договоров со оне одма се префрлам.А и цените им се прифатливи не се до вис како на т-хоме.

Нема врска тоа.Види дека пакетите се така само за еден корисник а не за цел спрат како што викаш ти.Што ако сум во куќа за цела улица ќе биде 150mbps.

И да е така нема во скоро време да има таков пакет кај нас за таа цена.Ни самата инфраструктура не е оптимизирана за такви брзини кај нас.Нашата оптика е примитивна во однос на Бугарија.Ќе помине време додека се смени тоа.Ама држам дека за таа цена нудат најдобри услуги кај нас а дефинитивно поефтини од крадливиот Т Хоме.

И да е така нема во скоро време да има таков пакет кај нас за таа цена.Ни самата инфраструктура не е оптимизирана за такви брзини кај нас.Нашата оптика е примитивна во однос на Бугарија.Ќе помине време додека се смени тоа.Ама држам дека за таа цена нудат најдобри услуги кај нас а дефинитивно поефтини од крадливиот Т Хоме.
Ќе видиме како ќе биде.Нека се ребрендерираат па тогаш ќе видиме што пакети ќе пуштат.

Ве зеза денес нетот?

Ќе видиме како ќе биде.Нека се ребрендерираат па тогаш ќе видиме што пакети ќе пуштат.

Малку ми е мизерно што салоните и билбордите се секаде сменети а офицјлната страна сеуште е старата.Глупо е малку ама ајде.

Малку ми е мизерно што салоните и билбордите се секаде сменети а офицјлната страна сеуште е старата.Глупо е малку ама ајде.
Сигурно ќе ја сменат кога официјално ќе се ребрендерираат.:D

Немора појаки, само поевтини :) Пример пакетот 50мбпс им е само 980 денари (пресметав одприлика во леви преку гугл) а нашиот е 1.700 ако не се лажам?
А за понатаму, може и појаки мислам нема проблем :D

У свемирски бројки ми праите муабет, ја уште иам 4 мегабита од кејблтел xD

Ако мењаат за сите да мењаат, не само нови договори...

Ако мењаат за сите да мењаат, не само нови договори...
Ја иам 4 мегабитен од кејблтел пошо сум убер стар корисник. Сеа за да се префрлам на 10мб пакетот ми бараат да платам некои си 2500 денари за не знам ти што, + да плаќам поскап интернет ако сакам на неограничено. Не знам кој им е курот за тоа.

What? од кога тоа наплаќаат 2500 за префрлање? јас колку што знам едниствено што се менува е цената на пакетот по месец, и тоа што треба да платиш за услугите до крајот на месецот од претходниот пакет, иако не си го искористил.

Иначе нетот деновиве е слаб...али ај да видиме за неколку дена дали ќе средат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom