Косово и Албанија се спојуваат..

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Srbite imaat dve drzavi albancite dve a nie i ova malo parce zemja suverenitetot go delime so albancite ama alal neka im e za se posto slozni se sto e fakat fakat e!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Еве почнавме и пак со заканите

Aхмети до Груевски
Вакви закани,на еден терорист кон Премиер има едино уште во некои африкански земји.Во нормални земји за ова се оди во затвор.Груевски истиот овој терорист го амнестира пред некое време.Епа така и му треба.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Албанија и Косово и во многу други работи ќе се спојуваат !!!

И што има лошо тука .. Една НАЦИЈА сме!!!

Нема да има војна , зошто да има .. ние ги бараме нашите територи кој што се 100 % нашии... ЕДНО Е СИГУРНО .. сум кажал и во други постови , 2012 ЌЕ БИДЕ ГОДИНА НА АЛБАНЦИТЕ :D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006

Нема да има војна , зошто да има .. ние ги бараме нашите територи кој што се 100 % нашии... ЕДНО Е СИГУРНО .. сум кажал и во други постови , 2012 ЌЕ БИДЕ ГОДИНА НА АЛБАНЦИТЕ :D
Секако дааа бееееееее

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576

Разликата помеѓу инцестоидните тука и албанците во Албанија на пример е огромна како на физички така и на психички план....

K

kalimer0

Гостин
Еве почнавме и пак со заканите

Aхмети до Груевски
Ако Ахмети сака да започне војна доколку Македонија не го смени името, може уште вечерва да земе пушката и да се врати в планина. Ме боли к*рот мене дали тој бил трпелив или не, за мојот идентитет се работи не за неговиот.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во 1991-92 Љубчо сите будала го правеа.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Во 1991-92 Љубчо сите будала го правеа.
2001......никако будала,украде над милијарда евра од државата,изваде бугарски пасош и се тргна од политиката на страна,има некој да мисли дека е будала?? тежок криминалец кој за жал ќе си ужива со нашите пари СО АМИН ОД СИТЕ НАС!!!

П

Паспарту

Гостин
А мислите политичариве (сите) ги заболе за народов, знаат дека прост народ како овој на Балканов се пали на национализам, па така додека едни лапаат милиони, сиромавиот ќе го с'скаат очи да си вади со комшијата и да трпи за леб, но ќе му укажат дека главната придобивка од сето тоа ќе му биде ГОЛЕМ ГРК, БУГАР, СРБИН, МАКЕДОНЕЦ, АЛБАНЕЦ ИЛИ ХРВАТ.

Не ги оправдувам ниту едните, ниту пак другите, жал ми е само што на крај обичниот човек ќе го јаде стапот... Гледам некои се палат на војни тука, па деца, добро би било да го вклучите малку мозокот, пукањето на CS и вистинската војна се два сосема различни светови, а верувајте дека никој не сака да ја доживее војната одблизу.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
@Паспарту... Кога си слушнал ти од македонски политичар да се заканува со војна? Пред се ние самите би го распнале и никогаш не би ни помирисал власт повторно.
И не, не ги бранам нашите политичари зашто за мене политичарите се ѓубрето од човештвото (со ретки исклучоци секако), но да бидеме реални закани за војна доаѓаат цело време од Албанците... од сите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Зарем Албанија која е во Нато која страшно напредува кон ЕУ би се вратила години наназад да се справува со овие...:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom