Macedonia>>Europe
Faster Than Light
- Член од
- 6 јуни 2007
- Мислења
- 2.582
- Поени од реакции
- 836
Може бидејќи ни се закануваат со војна секој втор ден?Леле за греф сте! Што ни е нас гаље ако се спојуваат?
Може бидејќи ни се закануваат со војна секој втор ден?Леле за греф сте! Што ни е нас гаље ако се спојуваат?
Вакви закани,на еден терорист кон Премиер има едино уште во некои африкански земји.Во нормални земји за ова се оди во затвор.Груевски истиот овој терорист го амнестира пред некое време.Епа така и му треба.
Секако дааа бееееееееАлбанија и Косово и во многу други работи ќе се спојуваат !!!
И што има лошо тука .. Една НАЦИЈА сме!!!
Нема да има војна , зошто да има .. ние ги бараме нашите територи кој што се 100 % нашии... ЕДНО Е СИГУРНО .. сум кажал и во други постови , 2012 ЌЕ БИДЕ ГОДИНА НА АЛБАНЦИТЕ
Разликата помеѓу инцестоидните тука и албанците во Албанија на пример е огромна како на физички така и на психички план....Албанија и Косово и во многу други работи ќе се спојуваат !!!
И што има лошо тука .. Една НАЦИЈА сме!!!
Нема да има војна , зошто да има .. ние ги бараме нашите територи кој што се 100 % нашии... ЕДНО Е СИГУРНО .. сум кажал и во други постови , 2012 ЌЕ БИДЕ ГОДИНА НА АЛБАНЦИТЕ
Остај со оваа тиРазликата помеѓу инцестоидните тука и албанците во Албанија на пример е огромна како на физички така и на психички план....
Ако Ахмети сака да започне војна доколку Македонија не го смени името, може уште вечерва да земе пушката и да се врати в планина. Ме боли к*рот мене дали тој бил трпелив или не, за мојот идентитет се работи не за неговиот.
2001......никако будала,украде над милијарда евра од државата,изваде бугарски пасош и се тргна од политиката на страна,има некој да мисли дека е будала?? тежок криминалец кој за жал ќе си ужива со нашите пари СО АМИН ОД СИТЕ НАС!!!Во 1991-92 Љубчо сите будала го правеа.
Сигурен ли си ?Леле за греф сте! Што ни е нас гаље ако се спојуваат?