абе штом ти е пукнат екранот никој не ти го купва.Продавам ЗТЕ РЕЈСЕР,купен од Вип,работи на сите мрежи,има напукнат екран,телефонот работи ама екран мора да се смени,со документи и цела опрема.еве слики.Може замена.Договор по ПП
Скапо е сеуште за наши стандарди. Сигурно не е под 750-800 евра. И плус ако е заклучен на мрежа, како отклучување?Има ли некој заинтересиран за iPhone 4s ?
200 долариСкапо е сеуште за наши стандарди. Сигурно не е под 750-800 евра. И плус ако е заклучен на мрежа, како отклучување?
-Незнам дали ќе се фатат турбо симовите на новиот модел...
Кинески е?200 долари
Чудна е затоа што RaZ-R изгледа не знае дека во САД е $200 + 2 години договор со некој од операторите. Инаку се наоѓа за 700-750 евра, а кај нас за ~850.Кинески е?
-Зошто за оригинал малце и чудна е цената.
Телефонот е од САДЧудна е затоа што RaZ-R изгледа не знае дека во САД е $200 + 2 години договор со некој од операторите. Инаку се наоѓа за 700-750 евра, а кај нас за ~850.
Немој џиш не си го отежнувај животот со хаде2 ... не за џабе го продаваат инаку така вреди околу 150-160 евра според моја проценкаКолку вреди HTC HD2? Без мемориска, и слични тракатанци, само телефонот. Со Windows Mobile 6.5
Не е за мене... сосема случајно му налета на еден другар (да неречам го зеде џабе) па ме итнересира колку му е реална цена.Немој џиш не си го отежнувај животот со хаде2 ... не за џабе го продаваат инаку така вреди околу 150-160 евра според моја проценка
колку го земалНе е за мене... сосема случајно му налета на еден другар (да неречам го зеде џабе) па ме итнересира колку му е реална цена.
Кој модел на ајфон е побитно отколку гигабајтите и што не работи тачот или екранот не покажува пола слика?кажете ми за iPhone 16GB со пола нефункционален дисплеј колку можам да го продадам или колку е поправката на дисплејот?