Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам црн iPhone 3G 8Gb ( стар 1 година )
Во кутија, со слушалки, полнач, сил.футрола, и screen protectior ..
ТОП ЗАЧУВАН, на скала од 1 до 10 - 9.5!
Отклучен е и работи на сите мрежи..
сликите се од него, најголемата цена го зема ..
почетна 150е.
понуди по ПП

6345322_20.jpg

0021hi1_20.jpg

15881jk_20.jpg

032258k_20.jpg

5100
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:13 AM ---

ne e tolkuubav za 5000. ima i poubaj za 5000 na staro.

Ајде 4600 фиксна цена... :) Ипак Нокиа е ова, нели? И плус од челик е телефонот и камера 5 мегапиксела...
4600 ден, ок?

Луѓе, дај кажете каде можам да најдам слушалки за Sony Ericsson W595 сериите оние со бас што се.Зошто досега пари за слушалки фрлив многу и ништо само ми се расипуваат, а со тие пари можев да си купам два пара слушалки оригинални за мојот телефон.
Еве какви слушалки барам:
HPM-64D-silver-220x220.jpg

Ајде 4600 фиксна цена... :) Ипак Нокиа е ова, нели? И плус од челик е телефонот и камера 5 мегапиксела...
4600 ден, ок?
mojata odluka za kupuvanje na telefonov ke bide kazana za nova godina. a dodeka da dojde nova godina, ti baraj drugi kupuvaci. ok? i ako najdis i ako ti e prodaden pisi mi pp ok?

Луѓе, дај кажете каде можам да најдам слушалки за Sony Ericsson W595 сериите оние со бас што се.Зошто досега пари за слушалки фрлив многу и ништо само ми се расипуваат, а со тие пари можев да си купам два пара слушалки оригинални за мојот телефон.
Еве какви слушалки барам:
HPM-64D-silver-220x220.jpg

Јас можам да ти понудам Walkmen HPM-70 со гумички како на сликава, вадат убав звук со бас

Ако си заинтересиран пиши ми ПП

sony-ericsson-hpm-70-e28093black.jpg

Купувам Sony Ericsson Vivaz u5i , по можност да биде под гаранција , неоштетен , функионален и со сите потребни додатоци , пишете пп доколку има заинтересирани
HHH USTE LI SO VIVAZOT :pos:?? JA GO PRODADOV I KUPIV 3GS I MU GO DADOV NA TATKO MI A JA SI KUPIV XPERIA PLAY

Mozhe samsungot s5230 za 3000den?
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:51 PM ---
I ako mozhe da me informirate na mail - iva_zdravkovik@hotmai.com
pozdrav.
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:53 PM ---
Mozhe samsungot s5230 za 3000 den? Ako mozhe da me informirate na mail iva_zdravkovik@hotmail.com. Pozdrav
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:53 PM ---
star1.jpg

Хитно Продавам екстра сочуван Samsung S5230 star.На телефонот сум прв газда и истиот има уште 2 недели гаранција.Купен е од Вип.Со телефон давам комплет опрема како слушалки,цд,кутија,усб кабел и полнач.Цена 3500 денари.За заинтересираните може и да се намали.

Mozhe samsungot s5230 za 3000 den? Ako mozhe da me informirate na mail iva_zdravkovik@hotmail.com. Pozdrav

Prodavam Lg GT 540 so android 2.3.4 garancija do nova godina ima. Zemen od t mobile. Ako e nekoj zainteresiran neka dade ponuda na PP

Шиткам Xperia X1 комплет пакет(без слушалки) со две футроли и мемориска од 8ГБ... за цена и друго инфо за телефонот по ПП.... прифаќам и замена за Андроид телефонче со моја доплата - предност HTC !!!

Продавам ЗТЕ РЕЈСЕР,купен од Вип,работи на сите мрежи,има напукнат екран,телефонот работи ама екран мора да се смени,со документи и цела опрема.еве слики.Може замена.Договор по ПП

Attachments

• зте.jpg
    зте.jpg
    30,2 KB · Прегледи: 2
  • зтее.jpg
    зтее.jpg
    24,3 KB · Прегледи: 2
iPhone 4 so iOS 5 купен од т-мобајл македонија, 2 недели стар - 400еуро :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom