Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако изгубите уште некој бод и на Ивуд Парк, ќе почните и вие да ги мислите.
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:17 PM ---
Едит: Денес на кафе, низ Широк Сокак се шушкаше дека Њукасал ќе победи, а јас како некој познавач на англискиот фудбал, реков нема шанси. Ебати познавачот. :)
Срамота ако не ги победиме Блекбурн.
Иначе јас бев еден од ретките (ако не и единствен) на форумов што очекуваше Њу Касл да победат ;)

Срамота ако не ги победиме Блекбурн.
Иначе јас бев еден од ретките (ако не и единствен) на форумов што очекуваше Њу Касл да победат ;)

Жив сведок сум како персоналот од локален кафич на мртво уплаќаше за двојка, и то со големи пари, 2000, 3000 и сл. Јас да ме убиеш и Падрју да ми се јавеше лично, немаше да клам толку пари, али то е.

Браво за Њукасал со прсечен тим и со еден добар напаѓач се искачија на 3-тото место пред Чези, Арсенал, Ливерпул и Тотенхем сепак во следните 4 кола ќе се виде дали навистина можат или не да се кфалификуваат во ЛШ догодина

Њу Касл имаат супер тим.Еден Ловекрандс и Алан Смит им се на клупа а да не збориме за одбраната.Средниот ред им е исто така добар.Со 2-3 добри трансфери во зимскиот рок сто посто до година ќе играат во Европа.

Браво за Њукасал со прсечен тим и со еден добар напаѓач се искачија на 3-тото место пред Чези, Арсенал, Ливерпул и Тотенхем сепак во следните 4 кола ќе се виде дали навистина можат или не да се кфалификуваат во ЛШ догодина

Жити се не ме срами пред народов , во ЛШ .... за нив премија е во првите 10 да бидат , овај ми вика ЛШ , така е то ЛШ , во првите 15 кола , зато и минатата сезона Сандерленд имаше супер утакмици еден период беа 7-8 место па зато на крајо си ја чешкаат глата... 15 место :tapp:

Жити се не ме срами пред народов , во ЛШ .... за нив премија е во првите 10 да бидат , овај ми вика ЛШ , така е то ЛШ , во првите 15 кола , зато и минатата сезона Сандерленд имаше супер утакмици еден период беа 7-8 место па зато на крајо си ја чешкаат глата... 15 место :tapp:
епа ако ги победат Евертон,а од Сити,Јунајтед и Челзи им скинат некој бод после ќе им следат полесни натпреври и имаат шанси ,а на зима уште 1-2 јаки засилувања и зошто да не немаат шанса :)

епа ако ги победат Евертон,а од Сити,Јунајтед и Челзи им скинат некој бод после ќе им следат полесни натпреври и имаат шанси ,а на зима уште 1-2 јаки засилувања и зошто да не немаат шанса :)
На Јунајтед ќе им ја пуштат а со другиве ќе играат 200%.

Њукасал ќе губи бодови сигурно. Тие со најјакиот тим во своите најдобри денови успеаа да прокоцкаат 12 бода после Боксинг деј, и титулата да ми ја дадат на Јунајтед, а не со ваков состав. Немат ниту играчи, ниту пак психологија за да излезат надвор. Мој тип за нивни пласман на крајот од сезоната е под 10то место.

Јас им типувам 8мо место :cool:
Инаку зошто не играше Тиоте?

Абе и леванте се залета па го видовме неделава, секое чудо за три дена ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom