Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Што нема да прочиташ (или - на што спадна изборот на глумци денеска) :
The Coens Want Justin Timberlake
Најдобро го опиша филмовТензијата е секс - ама без ејакулација.
Абе не е до толку лош човекот. Во Сошл Нетворк беше супер, треба да му се даде шанса.Што нема да прочиташ (или - на што спадна изборот на глумци денеска) :
Во Кино Милениум, проекциите се од 20:00 и 22:30 секој ден.Дали некој може да ми даде информација во кое кино се дава филмот ,,Како да ме нема,, - босански филм е (т.е. за војната во Босна) сниман 90% во Македонија, режисерката мислам дека е швеѓанка, во главна улога е наша актерка (Наташа мислам дека и е името).
Благодарам однапред за информацијата!
Коеновци го викаат за една од главните улоги во нивниов нов филм; таква е ситуацијата денеска, правам филм когo да ангажирам ај Џастин ТимберлејкЏастин Тимберлејк ќе проаѓа во филмовите се додека го ограничуваат на 10 минути во филмот и во улоги во кои ќе се глуми самиот себе ( лигуш , младо милионерче и сл.) . Ако почне да го викаат во сериозни проекти место Лео Ди Каприо или Бред Пит е тогаш ќе колам
Kaчер добар беше у Батерфлај Ефект кецот (колку што памтам, одамна го глеав..). Само таму . Ме изненади...позитивно.Утка една голема според мене беше ештон Качер во Killers едноставно дечкото не ми е за такви улоги
Може и да глуми лош глумец во филмот.Koenovi se odlicni reziseri, ne se somnevam vo niv. Sigurno ke najdat soodvetna uloga za Timberlejk. Primer moze gluvonem da bide, ili vo koma no na kraj da se razbudi posto e glavna uloga, ama so golemi ostetuvanja i gluvonem da ostane barem do krajot na filmot. Posle u epilog neka stoi "He managed to recover after some time and regained the use of his voice but remained deaf for the rest of his life". Taka, ke bide nesto kao moderen Betoven. Zabegav...
Among those he mentors is fellow tunesmith Jim (Timberlake, if he accepts the role), who is trying to find his own voice. (imdb)
Ete, moze da vmetne mojata ideja vo scenarioto... Mislam ke se soglasat, pa koj saka da go slusa negoviot piskav glas? Nikoj. Plus vrska nema od glumenje.