Bundesliga 2011/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Bayern Munich

Гласови: 47 48,0%
  • Borussia Dortmund

Гласови: 38 38,8%
  • Bayer Leverkusen

Гласови: 0 0,0%
  • Schalke 04

Гласови: 6 6,1%
  • Werder Bremen

Гласови: 3 3,1%
  • HSV

Гласови: 1 1,0%
  • VFB Stuttgard

Гласови: 2 2,0%
  • VLF Wolfsburg

Гласови: 1 1,0%

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
R

Roten 96

Гостин
Мои типови за денес
Bayern Munchen-Nurnberg 4-0
M'gladbach-Hannover 0-0
Schalke-Hoffenheim 2-2
Stuttgart-Dortmund 1-3
Wolfsburg-Hertha 3-2
Mainz-Werder 1-1
а за утре
Koln-Augsburg 2-0
Hamburger-Kaiserslautern 2-0

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Леле голов на Раул... :pos:

Дортмунд губи (y) Инаку многу ми се бендисува како се развива сезонава. На страна тоа што Баерн гази - горе си се етаблираа неколку солидни екипи. Борусија, Шалке, Бремен... Хановер продолжи кај што застана лани, Гладбах со Ројс изненадува. Баер и Штутрагт исто солидни.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Леле голов на Раул... :pos:

Дортмунд губи (y) Инаку многу ми се бендисува како се развива сезонава. На страна тоа што Баерн гази - горе си се етаблираа неколку солидни екипи. Борусија, Шалке, Бремен... Хановер продолжи кај што застана лани, Гладбах со Ројс изненадува. Баер и Штутрагт исто солидни.
Пишчек 1:1(y)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Знам, знам досадни се...
--- надополнето: Oct 29, 2011 3:22 PM ---
Мои типови за денес
Bayern Munchen-Nurnberg 4-0
M'gladbach-Hannover 0-0
Schalke-Hoffenheim 2-2
Stuttgart-Dortmund 1-3
Wolfsburg-Hertha 3-2
Mainz-Werder 1-1
а за утре
Koln-Augsburg 2-0
Hamburger-Kaiserslautern 2-0
Баерн го фати а Волфсбург пречка :ROFLMAO:

R

Roten 96

Гостин
Знам, знам досадни се...
--- надополнето: Oct 29, 2011 3:22 PM ---

Баерн го фати а Волфсбург пречка :ROFLMAO:
хехехе така си ги кажав јас без веза кој може сите точен резултат да ги погоди јас не ни бев блиску :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.538
Поени од реакции
22.200
Pokasno pocnaa 15 min Dortmund bile smesteni vo hotel nadvor od gradot pa zakasnile... I posle ovie "milioneri"... begaj be kakvi cincari se za 20 evra pomalku od nokjevanje kojznae kaj se smestile :pos:
Случајно многу добро го знам градот и можам да ти кажам дека сатионот е релативно централно и се дешават некојпат да има огромни гужви по улицини ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Случајно многу добро го знам градот и можам да ти кажам дека сатионот е релативно централно и се дешават некојпат да има огромни гужви по улицини ;)
Абе многу нормално ама тоа не е причина да не удриме умерен до значителен ремет :P

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ноер го отвори последното прашање на „Милионер“

Германскиот репрезентативен голман Мануел Ноер вчера учествуваше во германската верзија на квизот „Кој сака да биде милионер“ и успеа да стигне до самиот крај, со што ги поби сите предрасуди за интелегенцијата на фудбалерите.

Во специјалното издание од овој квиз, од кое што сите приходи одат во хуманитарни цели, Ноер успеа да стигне до последното, прашање за милион евра. При освоени 500.000 евра, голманот на Баерн Минхен го отвори и последното прашање: „Кој го изработил првиот глобус“, по што реши да се откаже.

„Не е време за коцкање, овие средства одат во хуманитарни цели“, рече голманот на Баерн, кој не го знаеше името на Мартин Бенхајм, човекот кој го направил првиот глобус.

Имено, Ноер имаше најдобар резултат од останатите познати личности од Германија, а со знаењето кое го покажа пријатно ја изненади целата германска јавност.

Kajgana Shop

На врв Bottom