Сакаш кладба. Оди стај го 2 на спортска па моли се тогаш Јуве да победи.Сеуште нема никој за кладба на аватар, потпис, тајтл .. ??
Зошто заслужуваат пораз ? Зошто ги згазивме Фиорентина ? Да не беше Боруч и лошата форма на Вучко 10-0 ќе завршеше ...2-1 Интер мора да им го нанесе првиот пораз едноставно заслужуваат такво нешто
Зашто играчите на Барса не се заситени од титули кога се што можеше освоија ? Извини али не ти е оправдување заситеноста, бидејќи тие се професионалци и платени за да играат за клубот и да постигнуваат резултати без разлика колку и што освоиле ...Е тоа е тоа,ти си единствениот од Јувенташите што може човек муабет да направи.Интер е во криза периодов да,мењаме тренери како чорапчиња играчите се ван форма пола и више и се над 30 год,и заситени се од титули последниве години зборам за она што се дешаваше со Мурињо.Ова посебно се однесува до Милито,Станкович,Камбијасо,Киву и компанија.Значи секој тим може да западне во криза,тоа е нормално за секој клуб,како што бевте вие последниве 3-4 години.Само ме нервираат некој што ке почнат да паламудат Интер почнал да гради историја од 2006 коа се деси калчополи,демек ние порано никад не сме биле тим е муабетот,тоа треба да го пише некој неписмен, или пак што нема три чисти од фудбал(или некое дете од 10 год незнам...) Како и да е сега сте во подобра форма од нас,бевме и ние лани,ама дерби си е дерби и не се знае до самиот крај,така да нека падне една добра утакмица во Сабота,и се разбира нека победи подобриот(без упропастување на утакмицата од страна на судиите се разбира)
А што да збориме за играчите на Интер .. Само Милито ќе го спомнам и утката со Аталанта од 1 метро .. мислам дека тоа е доволноЈас не гледам како Интер може да го загуби овој натпревар.
Бонучи и Џорџо ги дува кој стигне, обавезно поклањаат по минимум еден гол на натпревар. Нападот на ЈУве е далеку од солиден за да може да ги покрие глупостите на нивната одбрана.
Конте е тренер без визија. Му ги донесоа Красиќ и Вучиниќ, играчишта за тие пари за кои се купени, а тој воопшто не успеа да ги вклопи во тим. Мирко е далеку од голгетерската форма од Рома. Матри му тебаат 3 чисти 100% ситуации за да постигне еден гол.
Сума сумарум, лошиот Јувентус ќе придонесе да ова дерби биде најверојатно во корист на Нероаѕурите.
Е ова кога ќе го слушнам поготово од другар ми (стефан-кобе) и колегата (интер-фан) шинтерашите ми се сере ... Па друже зашто навиваме за Јуве ? Зашто освојувал титули .. Јас од времето на Зидан сум за Јуве кога освојуваа титули и затоа сум за нив .. А интер почна да освојува од 2006 навака и 80% нашиве македончиња од тогаш почнаа да навиваат за Интер поготово и Пандев кога премина таму ...Ајде да седнеме на маса јас и ти кој има повеќе доживеано титули ? Кај бевте 5 години бе ало,ве немаше нигде сеа скоканавте затоа не рипај многу,ти немаш доживаено ни една ЛШ а излеа ни едно скудето(претпоставувам имаш 14 години години како што ти пишува) зошто јас да имам 5 ЛШ(веќе имам една) ! Затоа дечко со нас вие неможете да се рамните,ако седнуваме на маса гледајки ги последниве 5 години јас ке седнам со фан на Барса,Манчестер Ј и така натаму,вие не можете да седнете на маса ни со фан на Стоук (барем играат лига европа)
Изгледа сум Реј Чарлс ...Ова дерби е Derby D'Italia, најголемото дерби во Италија, ривалството ќе беше со иста големина и да не беше калчополи. Интер-Милан ти е градско дерби, исто ко Рома-Лацио.
Е сеа има некој мајмунчиња што гледаат фудбал од 2000 навакај, живееле во времето на екот на калчополи кога милан и јуве беа на врвот па си прават филм дека тоа било дерби д италија.
Конечен тип, кец со мадиња, закачете си ја у спортска и не му ја мислете. Вчера само реј чарлс не ги виде грешките на судиите против фиорентина кога го фаворизираа јуве.
Ништо не е боље од ова.....
Гледајте бе ги
--- надополнето: Oct 27, 2011 9:52 PM ---
Ајјј ќе пукнам
Емто пази, едно место се качивмеОваа ги тепа убедливо сите слики што се у конкуренција
Прегледај го приврзокот 35434
П.С со кој играат Болоња и Новара ова коло?
И тоа е успехЕмто пази, едно место се качивме