FIFA 12

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Ги направив контролите според ова :

http://www.youtube.com/watch?v=gdTktg5zMbA&feature=player_embedded

Но зошто А и W не ми фукнционираат ?
Јас не сум имал такви проблеми но еден другар имаше кога копираше контролите од FIFA11 на FIFA12.
Направи нов профил и решен ти е проблемот.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
FIFA Soccer е само името за американскиот пазар. Инаку играта е иста.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
WTF ? :O Fifa soccer 12 ? ne mi e jasno ova ? porazlicen e i gamplejot???
Да, на амерички пазар е така името, btw да, гејмлејот е различен, ама дека е оригинал игрица(што значи некогаш ако има лош крак, ради него играта негативно ја критикуваме). Значи и на европски пазар да земеш фифа 12, со оваа фифа 12ка(пиратската) што ја игравме, гејмлејот е различен. Играв онлине и многу добро е направена/смислена, и мислам дека за 1200ден. воопшто не е скапа :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
Да, на амерички пазар е така името, btw да, гејмлејот е различен, ама дека е оригинал игрица(што значи некогаш ако има лош крак, ради него играта негативно ја критикуваме). Значи и на европски пазар да земеш фифа 12, со оваа фифа 12ка(пиратската) што ја игравме, гејмлејот е различен. Играв онлине и многу добро е направена/смислена, и мислам дека за 1200ден. воопшто не е скапа :)
Каде ја најде за 1200?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Свесен ли си колку глупости изнатреска во еден волку мал пост?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Some problem?
Ајде паметњакович кажи на што мислиш?

cjs-cdkeys.com :)
-Гејмплејот на US верзијата е различен со гејмлејот на EU верзијата
-Заради лошиот крак и` даваме лоши оценки на играта

nuff?

D

dystopian

Гостин
znae li nekoj dali izlegol nekakov patch/lag fix za igrava ili ne? rekoa deka za dve-tri nedeli ke izleze oficijalen patch pred mesec dena... :(

probav se, i nvdiai controlpanel vsync/tripple buffering force on, d3doverrider, namaluvanje na rezolucija i texture quality no secka so ist intenzitet bez razlika dali e na very low ili high.

ja izbrisav pa sega si stoi instalacioniot fajl vo downloads, jas cekam patch. ima nekoj slicni problemi?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Дај бе некој нека ми каже како се бранат пенали на тастатура,ме растурија од пенали :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
Дај бе некој нека ми каже како се бранат пенали на тастатура,ме растурија од пенали :)
На стрелките од numpad-от, односно 2,4,6,8. Тие копчиња се под дифолт ставени како замена за десен аналоген стик од гејмпад. Ако сакаш можеш и да ги смениш.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
-Гејмплејот на US верзијата е различен со гејмлејот на EU верзијата
-Заради лошиот крак и` даваме лоши оценки на играта

nuff?
Очигледно не си разбрал добро. Реков БЕЗ РАЗЛИКА дали играме УС или ЕУ ако е ПИРАТСКА гејмплејот не е ист (се разбира дека не е 100% сменат), поготово на енџинот, на оригиналот ПРЕДОБРО функционира. А не дека УС верзијата и ЕУ верзијата е различна.. мислам малце ЛОГИКА.. како може иста игра да биде различна? :)
И фала богу дека кракот НЕ МОЖЕ да биде исти како оригиналот, или може? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom