Фан Клуб: Манчестер Сити

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
малее изгоре го човеко... човече ова и на фифа менаџер го нема (y)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
aauuuuuu ne ste normalni be :)
aj ako moze kazete kako dadivte 3 gola vo prodolzenie ?
Пааа успеавме со добра игра,одлично тактика и многу пари,но пред СО СРЦЕ И ДУША ЗА КЛУБОТ да победиме!!!

Секоја година е тесна битката за титулата,еве лани зема Манчестер,прехлани ние,па се надеваме годинава нас ќе ни биде редот повторно!

Фала на сите за честитките! :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Радостие.... сите слават, а двајца ако има за сити само... некои новороденчиња вчера што почнале да гледаат, и на кого честитате? на Манчини? тешка работа... :notworthy:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Радостие.... сите слават, а двајца ако има за сити само... некои новороденчиња вчера што почнале да гледаат, и на кого честитате? на Манчини? тешка работа... :notworthy:
Па шо си ја отварал темава ?

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
уа шити!
овој клуб е доказ дека со пари не се успева.
ахахаха шити шити трошат ко луди а едвај пласман во европа изборуваат.

ајајајаја тралалалалалалала! :X3:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.827
Поени од реакции
40.204
А чекај, на кого уствари, фановите од другите клубови, му честитаат? Има уопште фанови на Ман Сити у Македонија? :confused:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
А чекај, на кого уствари, фановите од другите клубови, му честитаат? Има уопште фанови на Ман Сити у Македонија? :confused:
има бе брачко, али уште не се вратени од либија, го бранеја гадафи!
а уствари шо се деси со син му на гадафи бе?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.263
Поени од реакции
14.573
И да нема уште, со добра игра и успеси ќе привлеачт. Посебно за новите генерации кои што сега бргу почнале да следат фудбал и не одлучиле за кого да навиваат. Навивачи така се добива, со успеси, добра игра, добри играчи или ако постар брат те навлекол да навиваш за одредена екипа... :)

Муабетите што се прават тука за историја немаат (речиси) никаков удел во тоа. Си седи некој копиљ и гледа натпревар, нема сигурно да каже, сега ќе седнам неколку недели да истражувам каква историја има тимот, па ќе решам дали е доволно голема и богата за да навивам за него.

Нека крене рака тој што почнал да навива за некоја екипа поради историја? :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
И да нема уште, со добра игра и успеси ќе привлеачт. Посебно за новите генерации кои што сега бргу почнале да следат фудбал и не одлучиле за кого да навиваат. Навивачи така се добива, со успеси, добра игра, добри играчи или ако постар брат те навлекол да навиваш за одредена екипа... :)

Муабетите што се прават тука за историја немаат (речиси) никаков удел во тоа. Си седи некој копиљ и гледа натпревар, нема сигурно да каже, сега ќе седнам неколку недели да истражувам каква историја има тимот, па ќе решам дали е доволно голема и богата за да навивам за него.

јас знам еден тип од белгија што почна да навија за македонија поради александар македонски!

многу сме јаки!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.263
Поени од реакции
14.573
јас знам еден тип од белгија што почна да навија за македонија поради александар македонски!

многу сме јаки!
Јас знам еден анархокомунист што навива за Барса поради нивното минато кое е поврзано со таа идеологоија. Но, тоа е минимален број...

А, најинтересно е што и во двата случаја не станува збор за спортска историја. :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.827
Поени од реакции
40.204

Абе да, добро се е тоа во ред...секој копиљ што ќе ја гледа првата утакмица у својот живот, е за тој што ќе победи...но јас зборувам за сега. И прашањето ми беше, на кого му честитаат фановите на Арсенал, Челзи, Ливерул, Барса, Милан.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Абе да, добро се е тоа во ред...секој копиљ што ќе ја гледа првата утакмица у својот живот, е за тој што ќе победи...но јас зборувам за сега. И прашањето ми беше, на кого му честитаат фановите на Арсенал, Челзи, Ливерул, Барса, Милан.
на мене бе друже, јас сам тај! милионероо!

Kajgana Shop

На врв Bottom