G
_Ghost_
Гостин
Точно, ама ради тој прст, не пуштив рака на последниот гол (од страв), си ја видов кај што помина до мене само.Ти е гајле за прстот, имаш уште 9![]()
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
@Топче, чекај, нели рече од вторник.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Точно, ама ради тој прст, не пуштив рака на последниот гол (од страв), си ја видов кај што помина до мене само.Ти е гајле за прстот, имаш уште 9![]()
Уф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играмROFL, LOL, LMFAO
Just dream on
У оваква постава како што сме + Кајзер и Лаззи се враќаат, и Меси и Роналдо не ви помагаат а не па Шурикен (no offence)
Башка чекај бе нели прстот не ти е у ред? Ако ти не си им тогаш со хендикеп почињаме 5:0 за плавите играме до 6
И Ацид беше гласен пред натпревар ама го стаивме у џебче назад
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:40 PM ---
Кажи ми и на мене кои се добри
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:41 PM ---
Забораив, Кифла влага у форма и следната ќе биде уште подобар сеа му дадовте само 2 (3тиот Бојан си го шибна сам) значи идната само 1 ќе му дадете![]()
Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...Моите методи се доста успешни xD.
PS. Toпче не ти кажувам да дознаете кого фалиме па уште подобро да играте ноуп!![]()
Moже јас,може јас јас сакам фластерУф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм. Еден има да добие фластер само не знам кој
.
ЈасУф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм. Еден има да добие фластер само не знам кој
.
Инзаги е крив@Топче, чекај, нели рече од вторник.![]()
Не читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...
Е тек тогаш кај ќе ви е крајот
п.с. ти реков не ме рчкај што убаво си беше темава мирна![]()
Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравтеНе читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.![]()
Moже јас,може јас јас сакам фластер![]()
Ме чепкате пред утакмица а тоа ич не е умно ќе ме настрвите да играм и подобро од нормала
Да да, ќе дојде тој ден. Ќе бидеме рамо до рамо и ќе играме фудбалДенес шибнав 4 гола и ќе дојде ден коа Гоуст ќе вади топка од мрежа од мене шутната, држете ме за збор а вие само чепкајте и понатаму.
Епа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравте
Него "денсеров" ми го нема на темава нека се јави дали е се ок со него пошо падна лошо... Ако сте и без него е тек тогаш репирза на 9-4![]()
Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прститеСериозно нечини да го чепкате Кајзер... Прашајте го Џеко како си помина кога му се залепи кога игравме на бетон...![]()
Гледаш како знаешЕпа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.
![]()
Ако случајно наредна утакмица играш во напад,специјално за тебе ќе седам позади и нема да те оставам да мрднеш.Гледаш како знаешМојот план за форумско малтретирање успева
![]()