Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
ROFL, LOL, LMFAO :pos:

Just dream on :D

У оваква постава како што сме + Кајзер и Лаззи се враќаат, и Меси и Роналдо не ви помагаат а не па Шурикен (no offence)
Башка чекај бе нели прстот не ти е у ред? Ако ти не си им тогаш со хендикеп почињаме 5:0 за плавите играме до 6 :pos:

И Ацид беше гласен пред натпревар ама го стаивме у џебче назад :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:40 PM ---

Кажи ми и на мене кои се добри :pos:
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:41 PM ---
Забораив, Кифла влага у форма и следната ќе биде уште подобар сеа му дадовте само 2 (3тиот Бојан си го шибна сам) значи идната само 1 ќе му дадете :)
Уф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм :sneaky:. Еден има да добие фластер само не знам кој :sneaky:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Моите методи се доста успешни xD.
PS. Toпче не ти кажувам да дознаете кого фалиме па уште подобро да играте ноуп!:D
Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...
Е тек тогаш кај ќе ви е крајот :D

п.с. ти реков не ме рчкај што убаво си беше темава мирна :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...
Е тек тогаш кај ќе ви е крајот :D

п.с. ти реков не ме рчкај што убаво си беше темава мирна :D
Не читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.:D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Не читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.:D
Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравте :D

Него "денсеров" ми го нема на темава нека се јави дали е се ок со него пошо падна лошо... Ако сте и без него е тек тогаш репирза на 9-4 :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Moже јас,може јас јас сакам фластер :pos:
Ме чепкате пред утакмица а тоа ич не е умно ќе ме настрвите да играм и подобро од нормала :D.

Денес шибнав 4 гола и ќе дојде ден коа Гоуст ќе вади топка од мрежа од мене шутната, држете ме за збор а вие само чепкајте и понатаму :D.

Уф како ви се спремам мерачки :sneaky:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Сериозно нечини да го чепкате Кајзер... Прашајте го Џеко како си помина кога му се залепи кога игравме на бетон... :D

G

_Ghost_

Гостин
Денес шибнав 4 гола и ќе дојде ден коа Гоуст ќе вади топка од мрежа од мене шутната, држете ме за збор а вие само чепкајте и понатаму :D.
Да да, ќе дојде тој ден. Ќе бидеме рамо до рамо и ќе играме фудбал
малку поинаков фудбал
[spoiler/]
:sneaky:

В

Вори

Гостин
Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравте :D

Него "денсеров" ми го нема на темава нека се јави дали е се ок со него пошо падна лошо... Ако сте и без него е тек тогаш репирза на 9-4 :D
Епа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.

:(

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Сериозно нечини да го чепкате Кајзер... Прашајте го Џеко како си помина кога му се залепи кога игравме на бетон... :D
Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прстите :D Ама не побарав ни 1 фаул мислам:icon_mrgr:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Епа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.

:(
Гледаш како знаеш :D Мојот план за форумско малтретирање успева :D

В

Вори

Гостин
Гледаш како знаеш :D Мојот план за форумско малтретирање успева :D
Ако случајно наредна утакмица играш во напад,специјално за тебе ќе седам позади и нема да те оставам да мрднеш.
Ехх,си игра со оган еј :sneaky:

*едвај чекам да пише Урбан дека ќе игра,не сакам да пропадне фудбалот :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom