G
_Ghost_
Гостин
Точно, ама ради тој прст, не пуштив рака на последниот гол (од страв), си ја видов кај што помина до мене само.Ти е гајле за прстот, имаш уште 9
@Топче, чекај, нели рече од вторник.
Точно, ама ради тој прст, не пуштив рака на последниот гол (од страв), си ја видов кај што помина до мене само.Ти е гајле за прстот, имаш уште 9
Уф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм . Еден има да добие фластер само не знам кој .ROFL, LOL, LMFAO
Just dream on
У оваква постава како што сме + Кајзер и Лаззи се враќаат, и Меси и Роналдо не ви помагаат а не па Шурикен (no offence)
Башка чекај бе нели прстот не ти е у ред? Ако ти не си им тогаш со хендикеп почињаме 5:0 за плавите играме до 6
И Ацид беше гласен пред натпревар ама го стаивме у џебче назад
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:40 PM ---
Кажи ми и на мене кои се добри
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:41 PM ---
Забораив, Кифла влага у форма и следната ќе биде уште подобар сеа му дадовте само 2 (3тиот Бојан си го шибна сам) значи идната само 1 ќе му дадете
Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...Моите методи се доста успешни xD.
PS. Toпче не ти кажувам да дознаете кого фалиме па уште подобро да играте ноуп!
Moже јас,може јас јас сакам фластерУф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм . Еден има да добие фластер само не знам кој .
ЈасУф, коа ќе чујам вакво нешто со 110% ќе играм . Еден има да добие фластер само не знам кој .
Инзаги е крив@Топче, чекај, нели рече од вторник.
Не читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.Добро е ме радува што знаеш дека не играме со сите сили и дека може и подобро да играме...
Е тек тогаш кај ќе ви е крајот
п.с. ти реков не ме рчкај што убаво си беше темава мирна
Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравтеНе читаш меѓу редови боље сабота во 1:00 ам,отколку три дена по ред.Hајбоље денес да се испуцаш.
Moже јас,може јас јас сакам фластер
Ме чепкате пред утакмица а тоа ич не е умно ќе ме настрвите да играм и подобро од нормала .
Да да, ќе дојде тој ден. Ќе бидеме рамо до рамо и ќе играме фудбалДенес шибнав 4 гола и ќе дојде ден коа Гоуст ќе вади топка од мрежа од мене шутната, држете ме за збор а вие само чепкајте и понатаму .
Епа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.Не не ова е почеток сеа до четврток има да биде вака... јбг си го баравте
Него "денсеров" ми го нема на темава нека се јави дали е се ок со него пошо падна лошо... Ако сте и без него е тек тогаш репирза на 9-4
Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прстите Ама не побарав ни 1 фаул мисламСериозно нечини да го чепкате Кајзер... Прашајте го Џеко како си помина кога му се залепи кога игравме на бетон...
Гледаш како знаеш Мојот план за форумско малтретирање успеваЕпа штом Денсерот не игра,јас мислам дека ќе се откажеме и ние останатите.Стварно нема смисла,подобро да не излегуваме на терен.Не 9-4,туку 19-2 ќе не тепате.
Ако случајно наредна утакмица играш во напад,специјално за тебе ќе седам позади и нема да те оставам да мрднеш.Гледаш како знаеш Мојот план за форумско малтретирање успева