Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Не се потценувачки, ќе ви биде потешко да дадете гол ако на еден од вашите напаѓачи играм фластер а Урбан ми остави опасен впечаток а некого секако морам да чувам, ќе видам на терен како ќе се договорам со моите :).

Не ве поценувам се подобро играте ама овој пат клучна ќе биде одбраната, веќе 2 утакмици ви даваме по 4 гола така да ако ве симнеме на 2 гола ќе биде ТОП а делумно тоа ќе биде и моја задача ;).

Пс.Мене не ме сакате значи, навреден сум :D.
Урбан е ол-раунд играч,далеку е од напаѓач.Ако сакаш да го чуваш него,тогаш ќе мораш по цел терен да трчаш :D

Иначе,тебе те сакаме во екипа,ама ти некако си најгласен од црвениве па затоа.Еднаш да те победиме и после можеш слободно да дојдеш кај нас :icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас вака што ве читам се повеќе добивам желба за играи почнувам да се враќам во форма.Тоа е добро продолжите така!! :D
Пс. Многу некако ми е уште 5 дена чекање ми се игра фудбал (n)(hate winter)
Ама јас никад не се фалам дека ќе ве тепаме и минатиот пат ти кажав ќе биде тешко ама сепак мислев ќе тепаме и тепавме :D.

Денес играв пробна утакмица и видов дека иам повеќе кондиција така да не само ти и јас едвај чекам :D. Тоа тревата мераци живи :love:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Не бре какво погрешно,се заебавав и јас :D Таман работа.
Абе колку ве има вас,толку не има и нас.Али единствен играч што би го зел од кај вас е само Топче и никој друг :icon_lol:(се зезам,ако сакаш да играш од кај нас,кажи слободно,ќе напрајме некоја ротација).
хааааа сакаш да напраиш и ја да иам аватар од Боки затоа ме сакаш кај плавите а? :D
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:31 PM ---
Чути уште не му тргнало реметењето,добро си реков дека почнуваат да реметат 2-3 дена пред утакмица :D
Чекај не ме рчкај викенд е, таму вотрник негде ќе почнам психички да ве малтретирам :pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Урбан е ол-раунд играч,далеку е од напаѓач.Ако сакаш да го чуваш него,тогаш ќе мораш по цел терен да трчаш :D

Иначе,тебе те сакаме во екипа,ама ти некако си најгласен од црвениве па затоа.Еднаш да те победиме и после можеш слободно да дојдеш кај нас :icon_lol:
Баш ќе видам како ќе се снајдам на трева, не сум 100% фит ама и мене ме копка како ќе ве чувам и дали со мене у тим ќе ве симнеме на 2 гола. Добар експеримент ќе ми биде до каде сум со играта :D.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зш бе добри сме xD...Еве Шурикен рече сакал да игра нека игра наместо Ејсид и завршена работа!
ПС.Се надевам дека Шурикејн игра добро :pos:
Пиши на јутуб ке се увериш :pos:

Темава бајаги раздвижена ... има многу фудбалерчиња :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Не мислев да преминиш од кај плавите, мислев кога ќе ве тепаме в четврток.:)
ROFL, LOL, LMFAO :pos:

Just dream on :D

У оваква постава како што сме + Кајзер и Лаззи се враќаат, и Меси и Роналдо не ви помагаат а не па Шурикен (no offence)
Башка чекај бе нели прстот не ти е у ред? Ако ти не си им тогаш со хендикеп почињаме 5:0 за плавите играме до 6 :pos:

И Ацид беше гласен пред натпревар ама го стаивме у џебче назад :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:40 PM ---
Има стварно добри фудбалери чекај ќе ти кажам преку пп :D
Кажи ми и на мене кои се добри :pos:
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:41 PM ---
Забораив, Кифла влага у форма и следната ќе биде уште подобар сеа му дадовте само 2 (3тиот Бојан си го шибна сам) значи идната само 1 ќе му дадете :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
^ Прстот се оправа многу побрзо од очекуваното. 97% ќе играм в четврток.
Не ти верувам мораш прво допинг контрола да поминеш :D

Ок ајде чим играш тогаш само 2:0 хендикеп нека биде :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^ Прстот се оправа многу побрзо од очекуваното. 97% ќе играм в четврток.
Моите методи се доста успешни xD.
PS. Toпче не ти кажувам да дознаете кого фалиме па уште подобро да играте ноуп!:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom