Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прститеАма не побарав ни 1 фаул мислам
![]()
Јуначки издржа а лизгачкиот беше грешка и уште ми е криво

Таа утакмица играше ко ненормален се чудев што да ти правам, кошмар ни стана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прститеАма не побарав ни 1 фаул мислам
![]()
Ако случајно наредна утакмица играш во напад,специјално за тебе ќе седам позади и нема да те оставам да мрднеш.
Ехх,си игра со оган еј
*едвај чекам да пише Урбан дека ќе игра,не сакам да пропадне фудбалот :S
Уште ти им фалиш позади и напред кој ќе даде гол?![]()
Сајбер
Редно е да распали,а верувам во него јас!
Бај д веј,и ја не играм напред бе.Како ќе ми текне,така.Слабоста во нашата екипа е во тоа што некад делуваме како раштиман оркестар.
Ко ќе размислам подобро,можда фали некој авторитен како Кајзер,некој капитенски настроен.Да ни влепува по два-три шамари,после секоја изгубена топка или направена грешка.
Што убаво!Две муви со еден удар!!И ја така мислам сеа бевме 7 + Кајзер + Левак + Лаззи (+Мац?) = 10(11) души
една екипа 25 мин ќе игра другата 25 мин ќе игра![]()
Kaiser spremaj taktika za cetvrtok ke bideme garant 10+![]()
И ја така мислам сеа бевме 7 + Кајзер + Левак + Лаззи (+Мац?) = 10(11) души
Една екипа 25 мин ќе игра другата 25 мин ќе игра![]()
Да, за стално ни е терминот.Пак во форца ќе играме?
Ајдееее пак у 3 домаДа, за стално ни е терминот.
Што се жалиш бе ајде исто ви се фаќа...а 9 а 11 секако тепаме...Ајдееее пак у 3 дома![]()
Абе реално да не ви е The Dude ќе губите како Андора...Што се жалиш бе ајде исто ви се фаќа...а 9 а 11 секако тепаме...
Него Super, пуштиле ли тоа греењето таму брат,зашо предходниов пат не осеќав ни прсти ни раце ни нозе ни ништо,цел бев замрзнат![]()
Што се жалиш бе ајде исто ви се фаќа...а 9 а 11 секако тепаме...
Него Super, пуштиле ли тоа греењето таму брат,зашо предходниов пат не осеќав ни прсти ни раце ни нозе ни ништо,цел бев замрзнат![]()