Требаше да ја прекинат во 85 мин. за да ги чукнат црпките овие нашиве !Реално, 4 мин беше максимумот за продолжение али испадна Џенова беше тимот кој бркаше 3 бода, не Јуве, Јуве делуваа ко да играат во ЛШ, ко без душа да беа. Исходот е реален и подобро што не падна гол за Јуве на крајот, алудирам на 5тата и 6тата минута, нит ги заслужија тие 3 бода нит па Џенова заслужи да изгуби на беден начин у 96та, пак масакри ќе се дешаваа по медиумите ( оправдано ) ...
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:48 PM ---
Ова се стварно глупи муабети, ќе гинат против овие а нема со други, разберете, Јуве е Јуве, Милан е Милан и Интер е Интер за останатите тимови, они ако го имаат оној висок стандард, јебига, и останатите тимови на терен го бркаат и се оставаат, под дифолт тука мотивацијата е на високо ниво а и со самото тоа што од старт се '' отпишани '' некогаш и полесно знаат да изиграат, за разлика од мечеви со Катанија или Киево, каде и едните и другите тоа го гледаат ко шанса за 3 бода.
Нема што да ме боли тој пораз од едноставна причина што повеќето фанови на Милан и со нерешено ќе беа презадоволни со оглед на состојбата на тимот во тие моменти.Знам дека е болен пораз од второкласна екипа непласирана во европски купови
Ма добри сте ,кај нас веќе 2 кола е состојбата такваНема што да ме боли тој пораз од едноставна причина што повеќето фанови на Милан и со нерешено ќе беа презадоволни со оглед на состојбата на тимот во тие моменти.
Џенова максимално ги искористи шансите од 2 посериозни шанси нареди гол да не ги броиме шансите на јуве, упс... Стативата на Меркел ќе ја заборавев друго ништо повеќе немаше од Џенова!Реално, 4 мин беше максимумот за продолжение али испадна Џенова беше тимот кој бркаше 3 бода, не Јуве, Јуве делуваа ко да играат во ЛШ, ко без душа да беа. Исходот е реален и подобро што не падна гол за Јуве на крајот, алудирам на 5тата и 6тата минута, нит ги заслужија тие 3 бода нит па Џенова заслужи да изгуби на беден начин у 96та, пак масакри ќе се дешаваа по медиумите ( оправдано ) ...
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:48 PM ---
Ова се стварно глупи муабети, ќе гинат против овие а нема со други, разберете, Јуве е Јуве, Милан е Милан и Интер е Интер за останатите тимови, они ако го имаат оној висок стандард, јебига, и останатите тимови на терен го бркаат и се оставаат, под дифолт тука мотивацијата е на високо ниво а и со самото тоа што од старт се '' отпишани '' некогаш и полесно знаат да изиграат без поголем психолошки товар, за разлика од мечеви со Катанија или Киево, каде и едните и другите тоа го гледаат ко шанса за 3 бода па и притисокот тука е поголем.
Па и јувентус максимално ги искористи шансите, јас не видов нешто поконкретно. На крај Џенова се пушти со сите сили но не дадоа уште еден гол. дел пјеро и красич џабе влегоа не се склопија со топка туку напротив красич ја згреши за 2риот гол на џенова. Така да ако ми каже некој дека утакмицава требал јувентус да тепа треба да се преиспита уште еднаш.Џенова максимално ги искористи шансите од 2 посериозни шанси нареди гол да не ги броиме шансите на јуве, упс... Стативата на Меркел ќе ја заборавев друго ништо повеќе немаше од Џенова!
2 гола, 2 пречки, парадата на крај од Сторари плус останатите 2 шанси кои завршија покрај голот е бајаги за еден гостин во Италија, поготово ако играат против тим кој атакува на висок пласман.Џенова максимално ги искористи шансите од 2 посериозни шанси нареди гол да не ги броиме шансите на јуве, упс... Стативата на Меркел ќе ја заборавев друго ништо повеќе немаше од Џенова!
Јас не видов две пречки, само една на меркел, имаше такви покрај голот! Па на крај накраиштата џенова не се амтери, али у право си дека Јувентус атакува на висок пласман и не смее да губи бодови од рангот на џенова и слични на неа, али дека јувентус не ги искористи шансите и го прими нормално е тоа во фудбалот!2 гола, 2 пречки, парадата на крај од Сторари плус останатите 2 шанси кои завршија покрај голот е бајаги за еден гостин во Италија, поготово ако играат против тим кој атакува на висок пласман.
Проклети да се ваквиве екипи кои после бод на крајот слават ко да освоиле ЛШ а предходно коло Лече им земал бод на нивни теренч. Демек бодов три бода им вреди! Абе маму ви ебам земете си три бода кај што ви доликува и препуштете си три бода кај што сте аутсајдери. Барем така бод ќе бидат ќарат од двете кола, односно ќе земат 3 а вака земале 2. Со тоа нема никаков ќар за нив самите туку само го заебале Јуве. Да цркне оној Малезани да даде Господ што се радуваше ко да освоил некоја титула, а не само бодче од гостување. Слушајте ми го зборот дека овие со кој и да играат следно коло ќе го плукнат бодов и ќе си го набутаат во гз.