Да.Postoi li drugarstvoto....postojat li vistinski dugai na svetov ili sekoj si gleda samo za sebe....mi teba vase mislenje na temava.
Iskeno spored mene denes ne postoi iako nekogas mozebi postoelo denes retko ke sretnes nekoj vistinski drugar.Mozebi ti se pavi dugar za da postigni nesto....no vistinskiot drugar se pepoznava vo najlosoto ...koga ke ti pomogne. Sto mislite ....postoi li?:smir:
Машките се поголеми другари, а девојките се каде каде пољубоморниКако што имам забележано за женските, обично со нивното другарство е се во ред се додека едната не фати дечко. Тогаш почнуваат кавгите. Е сега, кај некои може да е ради љубомора, а може и причината е тоа што тогаш таа што си фатила дечко не и обрнува внимание на другарката па на оваа и е криво и уште 350 глупости.
Како и да е, девојќите се тие што не знаат баш најдобро да го негуваат и чуваат другарството.
А посебно во тинејџерските години кога мислат дека се што лета се јаде.
Па добро сега, тоа не значи дека и машките не знаат да бидат љубоморни едни на други. Јас и лично познавам такви машки кои љубоморат на другарите затоа што овие имаат повеќе другарки, пари, им се пуштаат повеќе женски и сл. И ако не си видел, тогаш немаш појма колку очајно изгледаат тие личности во очите на другите.Машките се поголеми другари, а девојките се каде каде пољубоморни
Точно не можеме сите да ги ставиме во ист кош, но сепак девојките се пољубморниПа добро сега, тоа не значи дека и машките не знаат да бидат љубоморни едни на други. Јас и лично познавам такви машки кои љубоморат на другарите затоа што овие имаат повеќе другарки, пари, им се пуштаат повеќе женски и сл. И ако не си видел, тогаш немаш појма колку очајно изгледаат тие личности во очите на другите.
Добро, ајде нека биде така, кога веќе си запнал како магаре на мостТочно не можеме сите да ги ставиме во ист кош, но сепак девојките се пољубморни