Префриганиот!
(Простор за Реклама)
- Член од
- 16 декември 2007
- Мислења
- 1.203
- Поени од реакции
- 73
знајме, секој ден провервам дане добијам кеј, ама ништо XD
истото и кај мене се случувазнајме, секој ден провервам дане добијам кеј, ама ништо XD
iamm ali samo 1 mi dadoa, dosega mi davaa i za cataclizma (WOW),ako sakate ke vi pastiram sliki od igrata,imam isprateno i od drugite akaunti na wow pa ke vidime dali ke mi dadat uste.и никој нема бета да се испофали?
Играва ке излезе во првиот квартал од 2012, така да според нив најкасно до март треба да биде излезена. Е сега за пиратите, ке видиме дали ке ја средат некако за на приватни сервери да се игра т.е. бесплатно, зошто мене ако ме прашувате Близард имаат појака заштита и од Мајкрософт а колку што прочитав на википедија играта има и синглплеер и мултиплеер али VIA BATTLE.netLELEEE nemozam da docekam koga ke izleze diablo 3 premnogu dobra igra a i odvaj cekam da pocne i aukcijata so vistinski pari, pa i da bide eden itam 0.5 dolari 5 da prodadam dnevno puta 30 dena 150 dolari,,
нема таква опција кај менеkoj ima wow akaunt neka se logira i neka napraj za diablo 3 ,pustena e free beta
kako be?!koj ima wow akaunt neka se logira i neka napraj za diablo 3 ,pustena e free beta
ako ti se igra tolku idi simni ja 2.7 giga e i ke si igras sam, barem vidi ja grafikata kolku e dobro napraenaалоооо некој да има бета кеј?