- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
уште изјави Клоп демек ако завршиле 4ти немало везе важно ке имале добра авантура :S. Да беа у група со барса,милан,сити демек јаки ке разберев за ваква изјава али вака....
Зашо Работнички-Ливерпул местена?Ах, поарно ич да не даваа, гледам многу луѓе зафркна X утакмицава. Како и да е, честитки за победата, ама ваков досаден натпревар не сум гледал можит од ко играа Работнички - Ливерпул.
Што да им прајт? Уште поќе притисок да им набиет? Денес некој играче едвај на нозе стоеја па со уште повеќе притисок и страв уште полоше ќе беше. Дефинитивно одбраната е чиста катастрофа, офанзивата не толку, и во бундес така е.Mene me iznervira Klopp, koj za sekoj natprevaru LSH vika deka e dobro iskustvo za decata, a ne gi stava pod pritisok kako shto se vo Leverkusen. Po izjavite e kako Klinsman so beshe pred prijatelska utakmica na germancite.
Море ѕверотина. Тешко дека ќе му дадат друг пат да суди меч од ЛШ. Можеби Отелул-Жилина некогаш.Ставрев не го ферма меси ни 2%...да беше друг судија, до сеа 3 пенали ќе му свирнеше...ЅВЕР
Искрено и мене ме интересира. Веќе подолго време ме интересира.Ме интересира каква ќе биде реакцијата на навивачите на Барса докулку изгубат уште во 1/8 финале.
Што му фалеше на арбитражата на Ставревски??Море ѕверотина. Тешко дека ќе му дадат друг пат да суди меч од ЛШ. Можеби Отелул-Жилина некогаш.
.
Требаше да досуди 2 пенала за Барса, милион фаули, и црвен картон за Плзен, ако тоа го направеше ќе беше подобар судија и од Пјерлуиџи Колина во најдобрите времиња.Што му фалеше на арбитражата на Ставревски??
Ако е офсајд како тоа ќе досуди пенал ?Судија на Камп Ноу одамна не добивал свирежи. И тоа јаки свирежи.
На 1-0 во прво полувреме при чист пенал за Барса, Ставрев досуди.... офсајд?!?! Ајде знам дека помошникот сугерираше за такво нешто, ама Ставрев беше блиску до местото на настанот и гледаше дека го фаулираат Меси.
Битен е пеналот.Ако е офсајд како тоа ќе досуди пенал ?
Тоа е најжалното за приказната. Повеќе елементи имаше да досуди за фаул во напад(на пример), оти офсајд едноставно немаше. Едно метро пред(не зад) одбраната беше последниот играч на Барса.Ако е офсајд како тоа ќе досуди пенал ?
Јеботе...Ставрев е судија уште од 1996 година, а меѓуароден е веќе 3-4 години мислам...за тоа дека прв пат суди во фазата по групи не верувам дека му менува нешто..тој утре други ден повторно ќе му суди на екипи како Шкендија,11 Октомври,Брегалница.... и не верувам дека ќе му прави разлика со оглед на тоа дека кај нас судиите не се баш многу обезбедени!Имаше киксови како за почетник ама и не беше толку лош,сепак суди на Камп Ноу нели...
--- надополнето: Oct 19, 2011 9:44 PM ---
И не е Ставревски туку Ставрев!