UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Која ти е болката, дете? Не секому животот му се состои од фудбал и губење нерви на форум...некои од нас, верувал или не, се шегуваат. Посебно фановите на Барса - нам фудбалот последниве години ни е само уживање, без нервози.
Ме интересира каква ќе биде реакцијата на навивачите на Барса докулку изгубат уште во 1/8 финале.

М

Мартин`

Гостин
Ајде нека биде Х, само судииве наши да судат добро. За бодови има време, во Милано ќе си ги земеме.
За бодови во Милано малку тешко дека ќе ви дадеме, иако секако ќе одите понатаму се знае.. денеска кладилничарски X

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191
Ме интересира каква ќе биде реакцијата на навивачите на Барса докулку изгубат уште во 1/8 финале.
Ќе извршиме колективно самоубиство во фонтаната под Воинот, а пред тоа ќе фатиме фан на Реал и ќе го жртвуваме за подобра жетва наредната година.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ќе извршиме колективно самоубиство во фонтаната под Воинот, а пред тоа ќе фатиме фан на Реал и ќе го жртвуваме за подобра жетва наредната година.
Како ќе го жрвувате мадристот ако претходно извршите самоубиство? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дресовиве на Генк се очи да ти истечат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.708
Ај упм, ако не можеме да се пофалиме со некој македонски тим што се пласирал у групна фаза на ЛШ, барем можеме да кажеме дека комплетно македонска судиска петорка ќе дели правда на меч у групна фаза.
И за воља на вистината не на било кој натпревар, туку на натпревар на кој игра актуелниот европски и шпански првак (да го занемариме противникот на Барса :icon_lol: )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу ми е мило за македонскиве судии,ама стварно многу.Секоја ви чест!
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:51 PM ---

Челзи гледаш? :icon_lol:
Два преноса oдеднаш, picture in picture имам :D Aнал 5 можат вода да ми носат :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Израмнување во Доњецк.. Шахтар - Зенит 1 - 0, и пак уште еднаш, Шахтар - Зенит 1 - 0.. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Сите што се под 18 години а гледаат Челзи-Генк треба да престанат да ја гледаат пошто е забрането да се гледа сексуална содржина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom