UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Не гледаат премиер, батали ги.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
^ Пратам јас Премиер, не се секирај. И Манчестер ги пратам во ЛШ и Србија ја пратам. 90% од она што сум го видел од Видич е благо речено катастрофа.
Уште ми текнува како се изрезили против Ливерпул во поразот од 1-4. Уште ми текнува кога со Баерн при резултат 3-2 (тој резултат нели не му одговараше на Манчестер), Рио од петни жили се трудеше да го загради играчот на Баерн и да не дозволи да излезе топката во аут, односно сакаше да ја изнесе и Манчестер да почнат нов напад (сето ова во судиското продолжение), затоа што очајно им требаше тој четврти погодок, а Видич улета од позади како сивоња и со лизгачки старт ги исфрли во аут и Рио и топката. Нормално неколку секунди подоцна беше отсвирен крај.
Уште ми е пред очи како со неговиот пенал Србија беше исфрлена од квалификацицката група после поразот од Словенија. Ми текнува и на СП, против Германија каков пенал направи кога немаше во радиус од 30 метри околу него противнички играч а тој ја смири топката со рака.
Треба ли уште да продолжам? Иако и ова е премногу за еден играч кој вие го правите најдобар во светот на својата позиција.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Е сега ај нека ти текне и на глупостите на Киелини, па на вага ги стави.
Исто така нека ти текне и на сезоните кога Манчестер 3 пати по ред беше шампион. Не памти само киксови, никој не е безгрешен.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Очигледно е човекот си има фрустрации од видиќ...и нормално е да го сере.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
^ Од што фрустрации бе?:pos:. Навивам за Ц. Звезда, по мајка сум Србин, не му дал гол на тим за кој навивам, не исфрустрирал напаѓачи на мој тим, за какви по ѓаволите фрустрации збориш? Едноставно по мене не го бива човекот ни за по риба и толку!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Од што фрустрации бе?:pos:. Навивам за Ц. Звезда, по мајка сум Србин, не му дал гол на тим за кој навивам, не исфрустрирал напаѓачи на мој тим, за какви по ѓаволите фрустрации збориш? Едноставно по мене не го бива човекот ни за по риба и толку!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Море овие навивачиве на Манчестер, не било нешто да кажиш.

Киелини за мене еден од најдобрите дефанзивци (ако не и најдобар). Е сега, вие ми се нафрливте ко да го споредувам ко со Новески ебаве, не со Киелини. Напротив, за разлика од Bianconero_vero, јас мислам дека е одличен играч Видич, но не толку добар колку Киелини. И то е то. Мое мислење, не мора да сум во право.

ps.
Пак овај Христов, незнаел шо да прави, дали да плачел или да се смеел. Шо е до мене, оди у.... не вреди да јадам бан, ама мислам ќе ти текнит шо сакав да кажам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
‘ До некни Јувентус се бореше за 7мо-8мо место и Кјелини секако добар е,кизнај колку киксови направил и слично, не бил центар на внимание како Видич кога секоја година се бори на секој фронт т.е. за секоја титула, number 1....
Ииии Видич мислам неколку пати е прогласуван за најдобар дефанзивец во Премиер Лига па сеа размисли ....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
‘ До некни Јувентус се бореше за 7мо-8мо место и Кјелини секако добар е,кизнај колку киксови направил и слично, не бил центар на внимание како Видич кога секоја година се бори на секој фронт т.е. за секоја титула, number 1....
Ииии Видич мислам неколку пати е прогласуван за најдобар дефанзивец во Премиер Лига па сеа размисли ....
Не можеш таква споредба да правиш поради тоа што Видич се борел за секоја титула а Киелини не.
За титула е битен секој дел од тимот. Од голман, преку одбрана и среден ред, па се до нападот.

Разликата е што во Манчестер напаѓачите играат голема улога во тоа, а во Јувентус не можеше секој гол да даде. Во Манчестер и најсакатиот напаѓач даваше повеќе голови од Амаури + Јакинта заедно.

Барселона е чист пример за тоа. Дефанзивата нема многу работа затоа што нападот им е, да не речам перфектен. Средтниот ред е на исто рамниште како и нападот, гледано според позиција.

Ако Киелини го ставиш во Манчестер или Барселона тој ќе се бори за 1 место.
Стави го Реал, во Милан, Челзи, па дури и во Партизан(може не во ЛШ) тој пак ќе се бори за 1 место.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
На Киелини тимот околу него му беше тиња па затоа Јувентус се бореше за тие места. На Видич во Манчестер има кој да му ги чисти гомната па неговите киксеви често не се одлучувачки Манчестер да загуби натпревар. Немам ништо против Манчестер ама за Видич не можам да кажам ништо позитивно. Еве вчера тоа и го потврди со дебилниот црвен картон. Среќа па играа со Отелул а ќе правиме муабет кога истава глупост ќе ја повтори во полуфинале или финале дали и тогаш ќе го величите.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Кога киелини ќе дојде на нивото на видиќ, ќе дебатираме, simple as that :icon_mrgr:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Кога нема аргументи , се правите "паметни" :icon_mrgr:

N

Nicky Santoro

Гостин
по глупи навивачи од овие на манчестер не постојат.
секој играч од нивниот тим е подобар од било кој
незнам што му објаснувате

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
по глупи навивачи од овие на манчестер не постојат.
секој играч од нивниот тим е подобар од било кој
незнам што му објаснувате
ти беше Челзи фан,така?
Не си гледаш во својата бавча , бериш "гајле" во туѓа бавча.... :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom