UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Messi

Стартниот состав на Барса против Плзен и тоа и дома плус. Само да не викаат после дека само Мурињо вади најсилен состав во села без кучиња само за Роналдо да дава голови :)))))) ноу хард филингс, само моја забелешка.
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:12 PM ---
по глупи навивачи од овие на манчестер не постојат.
секој играч од нивниот тим е подобар од било кој
незнам што му објаснувате
Рамирес е подобар од Керик, само тоа е подобро, иначе ние ги имаме најдобрите :pipi:
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:13 PM ---
И дај не зборете за Видиќ да не почнам да копам постови од пред година и нешто кога новинариве трескаа од земја дека нема да потпише нов договор па го поврзаа со секој можен клуб и во кој фан клуб и да влезев сите беа :vozbud:. А сега па не чинел. Мислењава на форумов се менуваат ко времето у март.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Messi

Стартниот состав на Барса против Плзен и тоа и дома плус. Само да не викаат после дека само Мурињо вади најсилен состав во села без кучиња само за Роналдо да дава голови :)))))) ноу хард филингс, само моја забелешка.
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:12 PM ---

Рамирес е подобар од Керик, само тоа е подобро, иначе ние ги имаме најдобрите :pipi:
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:13 PM ---
И дај не зборете за Видиќ да не почнам да копам постови од пред година и нешто кога новинариве трескаа од земја дека нема да потпише нов договор па го поврзаа со секој можен клуб и во кој фан клуб и да влезев сите беа :vozbud:. А сега па не чинел. Мислењава на форумов се менуваат ко времето у март.
Па во моментов (а во следните неколку години)Рамирес е (и ќе биде) подобар од Керик.Незнам дали беше саркастичен или не ама сакав да кажам ;)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.754
Ај ако најдете некој стрим со комбиниран пренос на сите утакмици ставете го.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191

Па другите се повредени...ги нема Пујол (ваљда на клупа), Пике, Фабрегас, Санчез, Афелај...сепак е ЛШ, нема Барса Б да ја пуштат.

Инаку ти нешто многу по Реал во последно време, да не си како Кака фан бојс од Милан до Мадрид за една ноќ се свртија...или пак двете изгубени финалиња против Барса оставаат траги? :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па другите се повредени...ги нема Пујол (ваљда на клупа), Пике, Фабрегас, Санчез, Афелај...сепак е ЛШ, нема Барса Б да ја пуштат.

Инаку ти нешто многу по Реал во последно време, да не си како Кака фан бојс од Милан до Мадрид за една ноќ се свртија...или пак двете изгубени финалиња против Барса оставаат траги? :icon_lol:
:tapp:
Ако пишам нешто за Барса, некој од Реал ќе ми каже ааа памтите Роналдо хет трик на ОТ :vozbud:
Ако пишам нешто за Реал, ти ми спомнуваш две изгубени финалиња.

И ај сеа НЗС?

Па ако идеме по некоја логика Реал треба да ми се најомразен клуб затоа што увек ги зема најаките играчи од Манчестер.

Не знам дали ме читаше кога го изгубивме финалето, да бев некој од троловиве ќе сфатев, но ви честитав и мене најпрво ко спортист воопшто не ми е тешко да прифатам дека има некој подобар од тимот за кој навивам, секоја чест за тоа што го правите. За мене Барселона и годинава е фаворит бр. 1 за круната во ЛШ. Стварно не ме боли заслужен пораз на Манчестер и знам дека ќе треба уште работа за да се изгради пак тој успешен тим што беше во 1999 и во 2008.

Не е за овие, Тиаго, Кеита, тие што се на клупата, барем Тиаго заслужува да игра против некоја боса екипа од истокот. Али ваљда и на Меси не му е баш сеедно ако Роналдо е подобар стрелец од него :icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако пишам нешто за Барса, некој од Реал ќе ми каже ааа памтите Роналдо хет трик на ОТ :vozbud:

И ај сеа НЗС?

Па ако идеме по твојава логика Реал треба да ми се најомразен клуб затоа што увек ги зема најаките играчи од Манчестер.

Не знам дали ме читаше кога го изгубивме финалето, да бев некој од троловиве ќе сфатев, но ви честитав и мене најпрво ко спортист воопшто не ми е тешко да прифатам дека има некој подобар од тимот за кој навивам, секоја чест за тоа што го правите. За мене Барселона и годинава е фаворит бр. 1 за круната во ЛШ. Стварно не ме боли заслужен пораз на Манчестер и знам дека ќе треба уште работа за да се изгради пак тој успешен тим што беше во 1999 и во 2008.

Не е за овие, Тиаго, Кеита, тие што се на клупата, барем Тиаго заслужува да игра против некоја боса екипа од истокот. Али ваљда и на Меси не му е баш сеедно ако Роналдо е подобар стрелец од него :icon_mrgr:
Тиаго досега ги има изиграно сите утакмици во лига по 90 мин. Кеита ни неговите дома не го сакаат :D
Меси по default ги игра сите утакмици(y)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191

И ај сеа НЗС?

Се шегував, аман. Околу составот - Тиаго ги одигра сите натпревари сезонава, изгледа му дава одмор. Бускец и Маскерано не играа на последната па играат на оваа. А Кеита...да го имаш видено како игра оваа сезона, не би го спомнала во никакви калкулации. Секако дека не му е сеедно на Меси, си води сметка тој во повеќе категории...асистенции, голови и се друго. Роналдо е подобар...во пенали :D
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:35 PM ---
И пак нема да го тепаат Плзен ..
Колку си сигурен?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Секогаш подло се шегувате кога некој ќе ви кажи наместо се....
А ако не знаеше како да ви врати едноставно ..... бевте во право нели?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191
^ Секогаш подло се шегувате кога некој ќе ви кажи наместо се....
А ако не знаеше како да ви врати едноставно ..... бевте во право нели?
Која ти е болката, дете? Не секому животот му се состои од фудбал и губење нерви на форум...некои од нас, верувал или не, се шегуваат. Посебно фановите на Барса - нам фудбалот последниве години ни е само уживање, без нервози.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Bayer - Valencia GG
Chelsea - Genk 1
Marseille - Arsenal 0-2
Olympiacos - Borussia 2