Барса е средаЌе судат на натпревар кој се игра во Среда, на сајтот на Уефа ги имаат објавено судиите за натпреварите во Вторник, таму ги нема..
ако не работиш во канал 5 , браво за прогнозата. Ги погоди двете .Да се обидам да ги прогнозирам преносите на 5+:
Вторник: Базел-Бенфика
Среда: Шахтар-Зенит
Само главниот судија Александар Ставрев..тоа е кај нас се проста раја и не си го цениме тоа што го имаме!Абе ова судииве, истите се шо беа тепани во Прилеп или грешка сум?
Прашање е кој наш судија не е тепан.Ставрев го тепаа во Прилеп,а Мечкаровски во Ѓорче.
Јок џанам. Нема потреба да работиш во Канал5 за да можеш да ги предвидиш натреварите кои ги даваат на 5+. Се знае, нај чкљ натреварите одат таму.ако не работиш во канал 5 , браво за прогнозата. Ги погоди двете .
За кој тим навива? Кажувај брзо, ако знаеш. Да знаеме како да ја уплатиме.Александар Ставрев ми е комшија!!! Многу фин човек и баш ми е мило што успеа. Блазе си му, да делиш правда на натпревар на Барса во Лига на шампиони, се надевам дека ке тргне по стапките на браќата Начевски кои беа најпочитувани судии во ракометот едно време.