Шмизли, лигуши и останата багра кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
По игнорирањето на опомените за оф-топик муабети, karlovic е пратен на одмор од 7 дена.
Има ПП за лични муабети, не ги трујте темите со меѓусебни препукувања.

Нема кој да ги убие?
Ало, женска главо што зборуваш?
Ако некој има ферари како може да боледува од комплекс на ниска вредност?
Знам уствари што ти е финтата, ме виде прееска како го паркирав ферарито а ти со дечко ти во тој момент искачавте од едно скапано Југо.
И сега не знам од што се исфрустрира толку, дали тоа што моето ферари е поубаво од југото на твојот дечко или од тоа што сум поубав од твојот дечко?
:pos::pos::pos:

А ти додека се возиш со ферарито се мешаш со народ чисто да размениш фрази кој редовно се користат или соло брчиш?

Брат, живеам со неа и од нејзинот дечко, верувај ми, ама не си поубав! :pipi:

Убеден сум дека нема дечко а со такво размислување нема ни да има и искрено се надевам дека грешам . . .

Ако добро го слушате текстот во песната има еден дел каде ги понижува останатите што носеле патики од прва година (се разбира да го тргнеме настрана сарказмот и буквалниот превод). Дали некогаш вас ве понижиле поради тоа што не сте на „нивоу“ додека сте биле во врска/во фаза на пуштање/штоидае?
--- надополнето: Oct 17, 2011 10:16 PM ---
Убеден сум дека нема дечко а со такво размислување нема ни да има и искрено се надевам дека грешам . . .

Не сум јас предмет на темава, ако нешто те интересира прашај по пп. И не пишувај оф на темава.

Ако добро го слушате текстот во песната има еден дел каде ги понижува останатите што носеле патики од прва година (се разбира да го тргнеме настрана сарказмот и буквалниот превод). Дали некогаш вас ве понижиле поради тоа што не сте на „нивоу“ додека сте биле во врска/во фаза на пуштање/штоидае?
Пак јас се убацуем како џокер,многу пати ми викаат еј види го оној патиките му се волку,онолку.
Најискрено,не се ни замарам,колку имам толку.
i just dont give a fuck.

Абе и некој за вас (читај: ЈАС) за вас вика дека сте глупи и недоветни али тоа е,,,
Еве јас Чоузен Уан ги прогласувам сите што не размислуваат како мене за ретардирани и сега можете комотно да си отворите тема за тоа...

Се работи за перцепција мувите прават муабет за мушичките овие за едноклеточните,едноклеточните за биатомите овие за протоните, а тие другите за фермионите, а они па за кварковите, кварковите прават муабет за лептоните (ми текна на филмот за она детено што го претставија за најпаметно безочно ја лажеше мајка му дека лептоните биле најмали нешта во универзумот, жива превара е детето знам дека сега работи во ЦИА како доушник на Јужно Американските нарко-картели),а Лептоните прават муабет за Бозоните итд...

Недостатокот на знаење создава вакум на незнаење и бидејќи во хаотичните системи нештата се движат во неистрасирани патеки, незнаењето станува закон, а глупавите законодавци и во таа калакурница, помалце глупавите прават муабет за глупавите као у стил:
-Види го овој глупавиов.
Со математички термин имаме фрактал.

Секој си има свој живот.Мојот беше дека за да добијам нешто требаше да го заслужам па потоа се што сакам е мое.Мислам дека најкриви за такви случаи се родителите кои од преголема заштита и потребите на детето забораваат како да го воспитаат.Можеби ќе излезе супер арогатно дете што баш му е гајле за се во животот,но што ако ги снема неговите,што тогаш?Мене ми се деси да изгубам столбот,па да жртвувам факултет за да работам да придонесувам за семејството.Не ми се бараше од мене но беше неопходно и никој не сакам да ме праша како ми беше кога горев бакар и топев олово за еден ебан динар.Но се учи работна навика и стануваш поцврст човек.Никогаш нема тоа да го спонам но кога ќе најдам на таков случај,каде што тој е ѕвездата а јас ништо ќе ми биде мило да му плеснам индиректно.Познавам многу девојки такви,повеќето од нив се со многу богати,но секогаш скромноста како човек треба да се одржи без разлика дали си богат или сиромав.Кога го оградував плацот и еден од работниците донесе количка за да го цементираме и немаше пари со такси до дома да ја врати,јас без разлика колку беше му ја платив затоа што ни заврши работа.Скромност луѓе пред се и вредности.Една комшивка што ми е па добила се во животот не сакаше едно здраво пред Midnight да направи,за пред нејзината другарка да не се понижи...Глупости.

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom