Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Биваше ли цело коло да го наместат.

Леле ама се издра магарево..........
Добро ударче попи по нога....

Тоа е тоа, не знаеме гол да дадеме. Уствари не знаеме 0-0 да изиграме(болоња) :D

Што се дешавааа :) имав две утакмици 2-4 гола....и си викам, да не паднат ПОВЕЌЕ да ме заебат.....тоа сите 0-0....па добро бее, мајку им ебам....ццццц...Затоа никогаш нема да биде асална лига од оваа....затоа ќе бидат шамарани (фигуративно)...во европски купови од тимови од други лиги.....

Биваше ли цело коло да го наместат.

Да, да, наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.

Да, да, Наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.
ти па кај стаса да ги изглеаш сите и тоа у истовреме,да не си физичар

Да, да, Наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.

Денес ме убедија целосно дека треба да гледам Сериа А (y)

ти па кај стаса да ги изглеаш сите и тоа у истовреме,да не си физичар

А физичар ги гледа сите во исто време? :)))

Гледав најмногу на каналот кој ги пушта најинтересните моменти од сите натпревари.
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:56 PM ---
Денес ме убедија целосно дека треба да гледам Сериа А (y)

Хе, во право си до некаде, не гледај, но тоа не значи дека се наместени, па уште сите... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom