Не и кажале на БолоњаМу руши просек Болоња.
![]()
Да бе и јас велам ,да наместиш една две ама цело коло, е тоа е веќе работа за ФИФА,па мачкаат очи со црвени картониБиваше ли цело коло да го наместат.
Да, да, наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.Биваше ли цело коло да го наместат.
ти па кај стаса да ги изглеаш сите и тоа у истовреме,да не си физичарДа, да, Наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.
Денес ме убедија целосно дека треба да гледам Сериа АДа, да, Наместено беше Дел Пиеро да погоди статива, а потоа да спаси да прими Јувентус гол. Наместена е и Џенова која напаѓаше да даде гол, погледни колку корнери изведоа на почетокот. Или Новара-Болоња, каде Новара напаѓаше, а пред да прими гол погоди и статива. Гледајте ги натпреварите, а не само да коментирате.
А физичар ги гледа сите во исто време?ти па кај стаса да ги изглеаш сите и тоа у истовреме,да не си физичар
Хе, во право си до некаде, не гледај, но тоа не значи дека се наместени, па уште сите...Денес ме убедија целосно дека треба да гледам Сериа А![]()
Знаев.Биваше ли цело коло да го наместат.
Премиера ДА од Премиер НЕ.Подобра од Премиер Лига битно е.