FIFA 12

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Судиите не се нормални, на 10 минути полувреме играм и правам по 20-25 офасјди по утакмица.
Не се судиите ненормални, компјутерското АИ е совршено и стално те мести во офсајд. :pos:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Како да ги наместам контролите за џојстик ?
имаш во играта во сетингс контол ке видис и таму ти с местет...ама за едноставен начин оди во мај документс и во фифа 12 и од таму копирајго датасетап и стајго во фифа 12 ама ако ја иамсш 11 ако не ке си наместис преку сетинкс во фифата...

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
Како идат трансверите бо МЛ пак ли се како 11 ката ?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ако не ви држи гз намелете Difficulty, или исппод чест ви да играте на било што послабо од Legendary :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи играва со текот на времето почнувам да ја замразувам(се разбирам кога ке играм против компиутерот). Не ме нервира тоа што примам голови и губам. Ме нервира самата игра и ситуација. Од една е**на шанса од ЦЕЛА утакмица примам гол. Не е тоа работата, значи и во реалноста има такви случки, но ова кај фифата е заштитен знак :D Целата акција на пц-то е ТОЛКУ добро обработена, секој пас без разлика дали е воздушен или не е милиметарски точен што резултира со гол. Знам некогаш да пуштам пример против реал или барса и знаат да ме посерат од шанси, али без разлика дали ке изгубам играта пука. Ама повеќето утакмици што ги играм компиутерот НИКАДЕ го нема и од една единствена шанса ми праи гол.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Значи играва со текот на времето почнувам да ја замразувам(се разбирам кога ке играм против компиутерот). Не ме нервира тоа што примам голови и губам. Ме нервира самата игра и ситуација. Од една е**на шанса од ЦЕЛА утакмица примам гол. Не е тоа работата, значи и во реалноста има такви случки, но ова кај фифата е заштитен знак :D Целата акција на пц-то е ТОЛКУ добро обработена, секој пас без разлика дали е воздушен или не е милиметарски точен што резултира со гол. Знам некогаш да пуштам пример против реал или барса и знаат да ме посерат од шанси, али без разлика дали ке изгубам играта пука. Ама повеќето утакмици што ги играм компиутерот НИКАДЕ го нема и од една единствена шанса ми праи гол.
:pos: Конами се нешто појаки ти праат 5-6 шанси и исто толку гола. Само што изгубив со Бетис од Реал Сосиедад 0-5 :tapp: и то на про.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
:pos: Конами се нешто појаки ти праат 5-6 шанси и исто толку гола. Само што изгубив со Бетис од Реал Сосиедад 0-5 :tapp: и то на про.
хаха. Сега сум малце поутешен, јас пак се нервирам. Боље шо не играм пес, ќе го фрлам пц-то :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Убаво ви рече Xak. А да се вратите едно ниво подолу да повежбате? :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Стварно. Мене на World Class не ми одеше, па се вратив на Pro, го извежбав и сега можам и на World Class да тепам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Убаво ви рече Xak. А да се вратите едно ниво подолу да повежбате? :D
Абе не е брат работава за вежбање. Еве јас за мене ке ти кажам. Значи пц-то на ворлд клас и леџендари в шише го пикам. Мене ме иритира начинот на кој што тие постигнуваат голови. Секој пас им је милиметарски точен(кога ке решат гол да ти дадат :D). Исто СЕКОЈА одбиена топка е нивна, секогаш кога они ке расчистат, обавезно на теренот има нивни играч каде што оди топката. Значи тоа мене ме нервира, буквално како да играш против вонземјани. Имаат точни набацени, абе немам коментар :)
А иначе имам огромна иницијатива, имам пример јас 12шува во голот, тие имаат 2 и 2 гола. Ме сваќаш, тоа ме иритира, а не дека не сум дораснат да играм на тоа ниво.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Ја симнав, ја инсталирав и коа пробувам да ја пуштам ми го дава ова

Како да средам?

Член од
4 септември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
1
Сеуште ли не е најден проблемот со контролите во играта коа истовремено се мења и attack и defend ????
се нервирам неможам да играм со такви контроли не сум навикнат ќе го скршам пц-то.. Ај ве молам дајте ми одговор :)

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
Intel Core 2 Duo CPU
E 7500 2.93 Ghz
2.00 GB RAM
Nvidia Geforce 9500 GT

Ги имам овие перформанси на ПЦ а сепак неможам да ја играм Фифа12...кога ја пуштам многу кочи ... до перформансите ли е или ??? играм многу други јаки игри како Call of Duty black ops , Crysis и ги играм без проблем...

Kajgana Shop

На врв Bottom