Ќе се откажам од Барселона ако дојде тој слепацот поима нема од фудбал игра само против слаби тимови а против силните го нема никаде за такви натпревари и Бојан може да игра нема потреба да доаѓа нослетоhttp://goal.com/en/news/12/spain/2009/03/17/1159839/zlatan-ibrahimovic-keen-on-barcelona-switch-report незнам колку е точно али овде пишува дека Ибрахимович во летниот прероден рок ќе дојде во барса.
Se slozuvam so tebe , nekako mnogu mrzliv e ibra,ednostavno ne ni odgovara vo barcaЌе се откажам од Барселона ако дојде тој слепацот поима нема од фудбал игра само против слаби тимови а против силните го нема никаде за такви натпревари и Бојан може да игра нема потреба да доаѓа нослето
Мхм , Ето изјави дека нема да ја напушти барса до крајот на својата кариера истото го кажа и Анри така да еден од нив двајца мора да седи на клупата али тоа најверојатно ќе биде Анри ако изигра и уште другата сезона така да многу души летоска треба да одат во Барса и тоа сигурно ама ќе видиме.На спорт.ес има статија дека Виља е првата опција за во Барселона. Од сите играчи кои се поврзуваа со Барселона летово најмногу сакав да дојдат Алвес и Виља. Едното ми се исполни а гледам сега дека Виља повторно е во орбитата на Барселона. Многу добар играч е, добар техничар има искуство во Шпанија, во Валенсија дава голови како на плејстејшн замислете да дојде во овој тим на Пеп. Секако ако дојде тој Ето најверојатно ќе си оди. Али сепак, ако си оди Ето во Виља имаме и тоа како добра замена и несмее да се пропушти оваа прилика.
Ако ме прашувате мене Виља и Ето би ги ставил на исто рамниште со таа разлика што Ето игра во тим 123125 пати подобар и подобро уигран од Валенсија. Така да многу ми се допаѓа тоа што одат по Виља.:smir:
Во тие 6 шпанци спагаат и тие шо имаат шпански пасош:Ињеста---Вила---Меси
Фабрегас--------Чави
---------Туре----------
Абидал-Пике-Пујол-Алвес
Како што знам ова е составот што планира да го направи Пеп од две причини:
- Сеп Блатер, претседателот на ФИФА, е сериозен за 6+5 правилото што значи дека 6 фудбалери во тимот ќе мора да бидат шпанци.
- Тешко дека некој ќе успее да го победи овој тим ако се уигра како што треба.
no mislam ovaa pravilo e samo za spanski fudbaleri ne i tie sto imaat pasosh...KORIGIRAJTE ME AKO GRESAM:smir:Во тие 6 шпанци спагаат и тие шо имаат шпански пасош:
ако на пример
КАМЕРУНЕЦОТ Ето има ШПАНСКИ пасош тој е во тие 6!
2-2 беше на камп ноу Дрогба ни даде во 93мин. лелееее како се нервирав тогашАјде во петок во 12:00 часот на еуроспорт ќе си го дочекаме нашиот противник во ЛШ , умирам од желба да играме против Челзи да им се реваншираме кога изгубивме во 06-07 од нив во групите .. Едната ја одигравме нерешеено 1 - 1 а другата загубивме 2 - 1 така да Челзи сакам да ни биде противник. Оваа ќе ни биде реванш бидејќи 05-06 ги тепавме во 1/8 финале и тие не тепаа сеа следи голем реванш.
Има време до финале братми:helou:... Ја сакам Манчестер да се паднеме да ги направиме попара оти мн се дигаат, а со Ливерпул во финале....:helou: