Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ламард беше не Дрогба , Дрогба даде гол за 2 - 1 а Лампард за 2 - 2 .
Деко даде гол за нас, па Лампард за нив. После Гудјонсен даде за 2-1 и во 93 минута Дрогба изедначи.

Барај на јутуб ако сакаш. Голот на Лампард беше од мртов агол, Валдез и Замброта заебаа работа, а Роналдињо му асистираше на Гуди за вториот гол. За првиот гол знам само дека Деко го даде многу рано, 7-8 минута.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
“Самуел Ето е најдобриот напаѓач во светот.” – рече Лапорта.

“Потребно е да најдам решение и ќе му понудиме одлични услови со цел тој да остане во Барселона.”

“Тој е најдобар напаѓач во светот и никој неможе да му се доближи.”

Оваа изјава на Лапорта уште еднаш потврди дека Барселона сака да го задржи Ето во своите редови, иако и јас мислам дека Виља би бил подобро решение. Едноставно многу го сакам овој играч има неверојатно чувство за гол, иако со Валенсија и нема некој успеси, сепак неговиот квалитет најдобро го покажа европското првенство и неговата уиграност со Чави и Иниеста:vozbud: а замислете тука би го имал и Меси со кого би биле несопирливи.
Пред некое време прочитав дека Ето веќе ја има донесено одлуката за неговиот претстој во Барселона, само ќе го соопштел кога ќе дошло време за тоа. Ако реши да остане во Барселона, нема ни да се обидеме да го купиме Виља.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ако Ето остане во Барса тогаш нема потреба да се бара нов напаѓач. Можеби некој за да седи на клупата заедно со Бојан. Инаку овие тројцата се перфектен напад, а она што функционира не се менува :):)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ињеста---Вила---Меси

Фабрегас--------Чави
---------Туре----------

Абидал-Пике-Пујол-Алвес
Како што знам Фабрегас и Вила не се во Барса.=)
Не сериозно,и самите знаете дека Цеск ке игра во Арсенал уште најмалце 3 сезони.Да не планирате многу далеку?=)А Вила летово го продолжи договорот со Валенсија,ке треба доста пари да се дадат за него за да дојде во Барса.:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не сериозно,и самите знаете дека Цеск ке игра во Арсенал уште најмалце 3 сезони.Да не планирате многу далеку?=)А Вила летово го продолжи договорот со Валенсија,ке треба доста пари да се дадат за него за да дојде во Барса.:smir:
Толку време и ќе треба да се донесе тоа правило

Ајде во петок во 12:00 часот на еуроспорт ќе си го дочекаме нашиот противник во ЛШ , умирам од желба да играме против Челзи да им се реваншираме кога изгубивме во 06-07 од нив во групите .. Едната ја одигравме нерешеено 1 - 1 а другата загубивме 2 - 1 така да Челзи сакам да ни биде противник. Оваа ќе ни биде реванш бидејќи 05-06 ги тепавме во 1/8 финале и тие не тепаа сеа следи голем реванш.
Тоа беше во групи а во 1/8 финале се паѓавме 2 години по ред еднаш тие победија еднаш ние:helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Изгледа незнаеш дека Валенсија ги става на продажба Виља и Силва поради огромните финансиски проблеми.
За Фабрегас... не ни треба. Тоа што сакаат од управата да си вратат млад играч кој израснал во Барселона тоа е друго. Сите знаеме дека средниот ред со Чави и Иниеста е во најмала рака перфектен. Што ќе ни е Фабрегас. Единствено ако не успеат да земат некое крило летово па Иниеста да мора да игра на таа позиција, па да бараат CM. А за тоа дека ќе игра уште најмалку 3 сезони, не би сметал... нема гаранција за такво нешто. Што мислиш уште колку време играч од негов калибар може да биде во клуб кој секоја година ја започнува сезоната со шампионски амбиции но на крај се задоволува и со место во ЛШ:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Толку време и ќе треба да се донесе тоа правило

Тоа беше во групи а во 1/8 финале се паѓавме 2 години по ред еднаш тие победија еднаш ние:helou:
Кое правило?
Да ќе треба 6 англиски првотимци да имаме во 2011(секако дека ке ги имаме) а други 5 без разлика од кај се, Венгер ќе проба да ги задржи најдобрите странски играчи, а другото англичани кој веќе ги имаме доста во помладиот тим башка веќе некои 2/3 играат на куп натпреварите за првиот тим. За 3 години, доволно ќе ги имаме.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кое правило?
Да ќе треба 6 англиски првотимци да имаме во 2011(секако дека ке ги имаме) а други 5 без разлика од кај се, Венгер ќе проба да ги задржи најдобрите странски играчи, а другото англичани кој веќе ги имаме доста во помладиот тим башка веќе некои 2/3 играат на куп натпреварите за првиот тим. За 3 години, доволно ќе ги имаме.
Па тоа бе за 6+5

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па тоа бе за 6+5
Па да де, ама ти се изрази демек ко ке дошло тоа правило Фабрегас ќе си отишол ... океј можеби сум те сватил погрешно, но како и дае се надам на што подолго да остане Фабрегас.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па да де, ама ти се изрази демек ко ке дошло тоа правило Фабрегас ќе си отишол ... океј можеби сум те сватил погрешно, но како и дае се надам на што подолго да остане Фабрегас.
Не бе одлично ме свати Фабрегас уште 3 години ќе игра кај вас потоа кај нас ќе остаре за кај вас:):)

Lele lud li e ovoj be samo on da ne dojde poima nema od fudbal:nenene:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ињеста---Вила---Меси

Фабрегас--------Чави
---------Туре----------

Абидал-Пике-Пујол-Алвес
Подобро би било вака:
------------Ето-----------
Виља--------------Меси-
Ињеста------------Чави-
---------Фабрегас-------
Абидал-Пике-Пујол-Алвес
:smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Цеск како DMC ?? Нема шанси... ги имаме Јаја и Бускетс за таа позиција... А да се игра во ваков тим без DMC со тројца напаѓачки настроени играчи во средината е еднакво на самоубиство.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ja neznam oti ama celzi sekogas saka da kupuva fudbaleri od barsa
eve edno 2 3 godini nanazad se intersira za fudbaleri od barsa duri i go sakase i trenerot rajkard edno vreme

P.S.znam zosto
zosto barsa gi ima najdobrite fudbaleri:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom