PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
По една недела ладење и пробување на фифа, вчера изиграв група со Милан во ЛШ и во последното коло ми требаше само бод со Зенит за пласман понатаму и си изгубив :D. Скор 3 победи со по 1-0, два порази со 2-0 и еден со 2-1. Во групата беа уште Стандард и Валенсија. Играно на про на +2 брзина.

По една недела ладење и пробување на фифа, вчера изиграв група со Милан во ЛШ и во последното коло ми требаше само бод со Зенит за пласман понатаму и си изгубив :D. Скор 3 победи со по 1-0, два порази со 2-0 и еден со 2-1. Во групата беа уште Стандард и Валенсија. Играно на про на +2 брзина.

Ја се напнав со играва. Ми тргна ваљда, што ја знам.
21 коло у Серија А(59 бода), 2 место со 1 бод позади интер, 1/2 сум во куп, и 1/8 сум во ЛШ(Ретарди се Конами, го ставиле Јуве плеј офф да игра, фала им:D)
На Супер Стар си фурам.

Абе едно прашање се најавуваше дека денеска ке излезе официјалната верзија на пес 12 .. ! да не ја има на замунда .. ?

ќе може некој на пп да ми прати линк од кракот оти кај мене прави некои бедови за второто фајлче тоа rld.dll

Излезе на замунда англиската верзија

вака сега имам два проблеми со Switcher-от од PESedit 1.3 пачот...
првиот е со Scoreboard, а вториот е со Stadium...

помош некој?!

Дечки ај некој нека е љубезен по ПП да ми објасни како да го средам 1.3 patch-ов.

Благодарам однапред.

Дечки ај некој нека е љубезен по ПП да ми објасни како да го средам 1.3 patch-ов.

Благодарам однапред.
Хах па симни го .1.3 и маш обична инсталација само некст нектс и готово е ..

ЈА има премиер лига со правилни имиња и знакчиња у 1.3 пачов?

ЈА има премиер лига со правилни имиња и знакчиња у 1.3 пачов?

се што треба има во него...емблеми, дресови, имиња, состави, трансвери, топки, стадиони и такви работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom