House M.D

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Како почеток на сезона беше добра. Практично ја поставија атмосферата за остатоткот од сезоната т.е. додека е во затвор. Мислам дека ќе идат во нов правец, да се оддалечат од атмосферата со премногу драма од последните 2 сезони, и ќе почнат на ново.
Се надевам дека ќе можат да ја направат во ранг на првите 4 сезони, каде повеќе фокус имаше на медицината и како Хаус се справува со различни медицински мистерии, а не како 6 и 7 каде повеќе беше на драма, а медицината нешто споредно.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Никој не ја гледаше новата епизода од новата сезона? Импресии некој? Ќе го гледаме Хаус ко затворски доктор галиба
Јас ја гледав вчера. Изгледа оваа сезона ќе е многу различна од другите. Мене ми се свиѓаше, како што заврши ќе има изгледа уште многу епизоди во затворот така да... очекувам да биде интересно.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Добар старт на сезоната. Интересно е што е различно опкружувањето на Хаус, тука сега не е он главниот, ќе видиме и друга страна од него. Сепак, неговата единствена личност исплива на површина со тоа што ја фасцинираше докторката во затворот и таа почна да го слуша и да ги прекршува правилата исто како и другите. Каде и да го стават, Хаус си е Хаус.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ја има и втората епизода на торрент. Баш ме интересира каков тип на докторка ке биде Чи Парк.

W

WildChild

Гостин
Интересен е многу.
Посебно како размислува, како ги спојува работите...
:D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Хаус доживува дно на гледаност. Did NOT see that one coming.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Излегоа многу нови серии, изгледа затоа. Јас пак од новиве ниедна не пратам.
Ама пак ко ќе видиш... 8 сезони се добра бројка. :icon_lol: и да е последна оваа ништо страшно...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Овој понеделник цел line up им беше пореметен на FOX и мораа да го стават House во слотот од 10 (а оригинално се емитува во 9) каде што се емитуваат веќе етаблираните драми Castle и Hawaii Five-0, така што падот на гледаност може да биде занемарлив, секако ако не продолжи и понатаму.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Овој понеделник цел line up им беше пореметен на FOX и мораа да го стават House во слотот од 10 (а оригинално се емитува во 9) каде што се емитуваат веќе етаблираните драми Castle и Hawaii Five-0, така што падот на гледаност може да биде занемарлив, секако ако не продолжи и понатаму.
Ако се има креативност и заинтересираност, нека тера и до 20 сезони, али сметам дека е ова последна сезона, и како таква, нека ја завршат со стил. Хаус многу остарен ми делува, или до косата е? :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Да, делува некако остарен и исцрпен. И подобро нека ја завршат со време, него да стане уште една никаква серија, па да ја завршат на сред сезона со безвезна завршница.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Can't wait to see Thirteen back!!!
Иако има некој интересни моменти новава, али нели викаа дека тимот што победува не се менува? :)
И веројатно изгледот му е да се долови целата after prison situation, али како и да е стварно е остарен.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Мене пак баш ми се допаѓа оваа сезона. Две добри епизоди. Пријатно сум изненаден од содржината за сега, а продукциски е закон. Сум гледал филмови со послаба продукција од оваа. Ќе видиме како ќе оде...

Kajgana Shop

На врв Bottom