House M.D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Actor Wentworth Miller will guest in an episode House this fall!

<3333333333 Michael
I'd go gay for Michael
srsly

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Очигледно оваа сезона ќе биде малку поразлична , не знам дали веќе пишав но кади нема да биде во оваа последна сезона на хаус м.д, исто веројатно првите неколку епизоди ќе бидат центрирани околу затворот и некои случки таму,што според мене е дал, ама ќе видиме. Инаку серијата е моја најомилена, многу е длабока и прекрасно осмислена, сарказмот, метафорите, начинот на кој хаус покажува чувства, што кади и вилсон го знаат многу добро, затоа го трпат хаус во суштина е најемотвинот лик кој може да постои... и FYI не се обидувајте да го гледате со македонски превод, не се доловува она што треба да се долови, користат многу идиоми и работи кои се карактеристични за САД кои обичен лаик не може да ги долови на вистински начин

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Хју Лори и Вентвурт Милер во комбинација, па ова ќе биде штрумфастично. :vozbud:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Некако... успеале да ја "украдат" 08-01. Веќе е на Замунда.

Со нетрпение чекам да се симне... 5 more minutes...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
House S08E01-Screener

House MD fans are in luck, here’s the season premiere already! This episode will air October 3, but here’s already a watchable screener! Quality can be compared to the regular 350 mb hdtv rip! Enjoy this nice suprise!

Јас ќе (пробам) чекам официјално :| ја глеам 720p

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
http://www.kurir.mk/magazin/scena/44167-Video-Doktor-Haus-kako-rasplakana-nevesta
интересно видео!!!
Дали знае некој дали е потврдено дека ов ќе биде последна сезона на Хаус???
Не е, зависи од каков рејтинг, колку гледачи ќе има оваа сезона. Ако се оправи најверојатно ќе има уште сезони.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Никој не ја гледаше новата епизода од новата сезона? Импресии некој? Ќе го гледаме Хаус ко затворски доктор галиба

Kajgana Shop

На врв Bottom