House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Се пушти муабетче дека ова ке биди последна сезона и дека ке имало некој 5 6 епизоди само. Is this true?

П.С серијата рулз!! :D

Едно бате ме извести као демек "голем љубител" на серијата ама не кажа од каде информацијата, зато ве прашувам :)
За последна сезона искрено не знам, можно е да биде, сепак е осма, а за тоа дека ќе имало само 5-6 епизоди тешко ми е за верување. На имдб засега се излистани 8 епизоди.

Цела сезона ќе биде, нема да кратат ништо, оваа сезона може да биде последна, не се знае.
На крајот од оваа сезона ако се подобри рејтингот/гледаноста, ќе има уште една, ако не толку ќе биде од Хаус

Во шеста сезона се оправија, имаше добар почеток, но доста падна гледаноста, а во седма сезона се мачеа да се држат и до 10мил гледачи.
Само за споредба NCIS e во девета сезона и уште си држат гледаност од скоро 20мил гледачи.

И конечно најдов време да ја изгледам првата епизода... Колку само ми недостигала серијава.
Колку само ја обожувам! Колку само ми се допаѓа ликот на House. Си потплачнував одвреме навреме. И покрај тоа што секогаш глуми дека не се грижи за луѓето/пациентите, кога ќе згусти, прв е да помогне и да покаже грижа. Ми се допаѓа како секогаш ризикува само за да докаже дека е во право и воедно ја покажува својата грижа. Ми се допаѓа кога ги анализира луѓето. Прирасната за срце ми е серијава... и покрај тоа што ја хејтаат дека едно исто се дешава во повеќето епизоди.

Супер 3 епизоди засега. Незнам како стои со гледаноста но мене ми е закон новата сезона. Веднаш почнува да си прави mind-games помеѓу вработените, па и со сите. Би сакал да има уште сезони ама ке видиме.

BTW. Во сите сезони до сега тринаесетката е најубава, оваа новата е добра ама не е како тринаесетката.

Ајјјјјјјј кој се појави епизодава :D:D:D:D
Просечна епизода... ми се допадна карактерот на Мајкл.
Не ми се веруе дека двајцата глумци кои ги изиграа моите најдобри карактери во серии ever беа еден до друг :)

RESoO.jpg

Odette е прекрасна... мене ми е 3 пати боље од 13ка.
Азијатката некако семи ме нервира али ок е шо фрикнува од време на време :D

Baby you don't know, you don't know my mind

Колку само одговара со Хаус песнава :)

ПС. Која епизода беше кога Хаус зема метадон? Ја немам серијата а сакам пак да ја изгледам таа епизода.

Мене па ме нервира, Тринаеска беше каде-каде подобра. A другата Др. Адамс ми е поокеј. Штета што немаше неделава епизода.:(

Не е нормално колку се подобрува сезонава со секоја епизода. Која друга серија е волку интересна во 8ма сезона?

И за крај конечно, the boys are back, таман Чејс и Адамс разведени, а Тауб и јапанкава ниски еден за друг.

House пак forever alone. Или со Форман. :)

Call the boys back!!!:vozbud: Екипата се состанува. Се подобрува, само да се подобри гледаноста и да гледаме 9 сезона. Баш ме интересира каков ке биди Тауб сезонава, дали ке биде со жена му или со сестрата. Или па можеби со никоја и да плаќа алиментација на двете :)

Сега според мене фали блок епизода како Еуфорија во третата сезона или последните две од 4та со Амбер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom